Toppen dag och nyanställd som vikarie

Är numera anställd som vikarie inom förskoleverksamheten, alltså alla dagis :) Gud det ska bli så sorligt att sluta på Onsdag, jag är helt stressad... JAG VILL INTE!! Hela dagen har varit underbar, ute på förmiddagen med alla barnen och sen lunch, möte med marie och sen massa bus inomhus. Jag älskar verkligen Ängens förskola♥ Och all personal!

Jag har även tränat en timma idag, det gick skitbra :D så jag är så himla glad! Kom hem lite innan fem och efter det har jag hunnit med att laga och äta mat, kolla igenom massor papper, läsa igenom Lunds Universitet katalog som jag skickat efter och tagit ett bad.. Nu fattas bara mitt gröna te och sen är min kväll gjord. Inte nog med det, det är paradise hotel ikväll och imorgon blir det final.

Jag är på topp humör idag verkligen, skulle i princip kunna göra vad som helst ikväll! Att jag har så mycket framtidplaner gör inte saken bättre, det fullkomligt pirrar i hela min kropp. Nej jag är inte kär utan jag är förväntansfull av min framtid och alla mina utmaningar som väntar mig. Envis och målmedveten som jag är kommer jag slåss och kämpa tills jag nått alla mina mål jag har i livet.



Massor av Kramar!

Kommentarer
Postat av: M

plugga i gbg istället!

2010-02-01 @ 18:30:20
Postat av: Anonym

det låter härligt :) du verkar vara en jättesnäll tjej!

2010-02-01 @ 21:06:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0