försvinn vägkaoset!

Hejhopp! Jag är död, och då menar jag inte död som i död utan död som i trött. Hur kan man vara så slut?! Jobbade direkt efter skolan, gick super bra med småttingarna :) Men var väl inte på bästa humöret efter ett äckligt jävla väder som gör allting försenat. Jag skulle börja 13.30 men skulle komma till mariefred 13.00 så jag tänkte att det var perfekt, han jag ta en kopp kaffe och ta det lugnt innan. Men nej så blev det ju inte.
Först var tåget försenat vilket resulterade i att vi missa bussen i strängnäs. Yes tänkte jag nu kommer jag aldrig komma hem. Men sen hade vi lite tur att åkers bussen inte gått än. Eftersom den enbart går til läggesta så var nästa problem hur vi skulle ta oss därifrån sen in till mariefred. Men vänta glömde jag säga att bussjäveln fastnade i rondellen i strängnäs vid ica maxi. Jaha där satt vi och bilköerna var runt oss. Jag var så arg så jag visst inte vart jag skulle titta utan att döda med min blick.
Vi kom därifrån efter ett tag och sen gick bussen jävligt sakta bara för att jag hade bråttom. Så det var bara att ringa och säga att jag skulle bli sen.
Lite tur hade vi när vi kom till läggesta då en buss gick efter tio minuter. Med andan i halsen rusar jag in på myrans avdelning och de första jag få ta hand om är en kissig blöja. Gud vad härligt!

Nu är jag iallafall hemma och jag tänker inte lämna min lägenhet ikväll, så det blir ingen träning. Är alldeles för trött. Är jättehungrig och väntar på att maten ska bli klar (i mina drömmar).. Det är ju jag som måste laga den ................... Gud jag älskar att vara jag idag .. not

Nej nu måste jag sansa mig och få mitt goda humör tillbaka. Får nog börja med att laga mat till mig själv. Min bästa vän!

over and out



Jag vill inte sakna dig ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0