Tisdagen den 09 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Ett trivsamt inslag av vänlig omtanke kommer till dig, där kärleken din ska vara rar och omtänksam. Nästan allt vad du vill ger dig glädje tillbaka. Här bör du få det ganska så bra med din ekonomi, och det kan bli så att du vinner en extra slant och unnar dig något nytt. Du är värd det nya.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Förändringar kan komma på din arbetsplats, det verkar bli precis som du själv önskat. Din hälsa bör vara på topp. Läkarbesök ger dig friskt resultat. Unna dig skön avkoppling, och ta en promenad och njut av naturens vackra scenerier. Då kan kärleken fånga dig i form av någon du möter.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Nu får du ett besök av en kär och efterlängtad vän. Presenter kan du få och du bör känna dig mycket älskad, mest för att du är så snäll. Nu tycks du duka upp till fest i din bostad. Allt verkar vara bra och tryggt med din ekonomi, och nu kan du ha lyckan att få vinna på lotto.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Man ska fira något på ditt arbete. Du ser fram emot detta, men du räknar inte med att få ut något extra av det. Glädjen dominerar dig till framgång. Den här dagen talar stjärnorna om att din ekonomi ska vara i topp. Det kan också tyda på att du kan vinna i spel. Men spela bara för en liten insats.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Arbetet kan kännas lite monotont, men det är även tryggt. Du är klok, för du inser att alla inte kan ha framgång. Motion gör dig glad. Gör du en resa nu så kan det vara så att du kommer att få uppleva ny romantik som du inte trodde var möjlig. Ta vara på kärleken, den vill dig väl.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Du klarar av det mesta i ditt arbete, men håll dig till det tryggt invanda, det bör vara bäst. Men överansträng dig inte och var försiktig med hälsan. Det är behagligt och lugnt för dig med allt som gäller kärlek. Jag tror också att du finner det avkopplande och skönt och att du trivs med din situation.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Nu råder det ett lugn i allt vad som rör kärlek, och du tycks minsann väldigt nöjd och bör ha det fint med din vän. Besök av en väninna piggar upp. Pengar kan du få extra mycket av nu. Om det är genom ett extra jobb eller genom löneökning vet jag inte, men du får det bra. I spel ska du snåla.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Ta det lite försiktigt med arbetet den här dagen, och överansträng inte din hälsa. Det är det inte värt, här gäller att låta rutiner råda. Du ska vara försiktig med dina pengar och bara unna dig det nödvändigaste. Någon spelvinst tror jag inte att du får nu, så avstå från spel.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Du bör nog vara försiktig med vad du gör i ditt arbete så att du slipper onödig kritik. Diskretion är ordet för framgång. Var rädd om dig och vila. Låt kärleken blomstra i lugn och ro, det är bäst. Visst kan du testa din dragningskraft, men det ger inget nytt. Nej, bäst är att vara med dig själv.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Det verkar en aning ensamt för dig denna dag, men du tycks nöjd. Det kan tyda på att du har en skön vilsam stund i ditt hem som du är helt nöjd med. Du bör idka sparsamhet under dagen. Att låna ut slantar är från den synpunkten inte särskilt klokt. Avvakta spel, och unna dig istället en liten gåva.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

En arbetsförändring som ger dig personlig framgång får dig att glädjas, säger stjärnorna. Har du med vård och hälsa att göra så är du en vinnare. Du kan nu bli uppvaktad per post. Det talas om att du kan få glada besked med överraskande innehåll. Du är lycklig, och kärleken verkar ta tag i dig.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Härligt, fint och kärleksfullt är livet denna dag. Vill du resa, så kan du få uppleva spännande romantik. Nu får du ömhet om du bara tackar ja. Nu kan du inte räkna med någon ytterligare inkomst, så var försiktig med ekonomin. Måste du spela så var snål. Du bör spara dina slantar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0