Fredagen den 05 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Nu verkar det trögt inom arbetet, och här gäller att vara försiktig med allt vad du gör. Men arbete som sker i hemmiljö gör dig glad. Det romantiska verkar inte ge dig några större framgångar nu, så var mer stillsam och ha det skönt avslappnande i hemmets ljuva miljö.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Har du ledighet att ta ut så är det en passande dag för att upptäcka nya platser. Du hör till dem som kan få lycka om du gör en resa. Hälsan är god. Romantiskt och rart måste du ha det under denna för dig så positiva dag. Hos dig lever tomtebolyckan, och du känner dig väl tillfreds med dig själv.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Under den här dagen är det ingen bra idé att förändra i ditt arbete. Stjärnorna säger också att du ska ta det försiktig och inte överanstränga dig. Någon beundrar ditt fina ekonomiska sätt, då du nästan alltid får det att gå ihop. Lyckan lyser över dig, men ingen spelvinst verkar du få.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Överraskande förslag till nytt arbete kan du få, fast du har det bra som det är. Hör du till dem som vill banta så kan du lyckas med det nu. Chansen finns att du i dag blir bjuden till en fest med rart inslag. En romantiskt och fin dag för dig, så bara njut av din så stigande popularitet.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Det hörs så glada toner runt om dig i ditt arbete och det kan tyda på en trivsam miljö. Är du egen företagare så är du framgångsrik, och frisk är du. Det verkar inte som om någon större inkomst väntar dig nu, men det är ändå inte dåligt. Vinner du i spel är det en mindre vinst, men du blir glad.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Ett erbjudande om annat arbete kan du få nu. Det bör vara en bra chans. Du avgör själv hur du ska ha det, du är populär. Sund är du också. Visst är dagen klart kärleksfull för dig, speciellt ditt leende kommer att ge dig framgång. Så var dig själv och le, det ger dig kärlekslycka.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Lagom är bäst, och så bör du tänka nu i arbetet. Det kan bli en liten fest på jobbet, och du är värd en trevlig avkoppling så tacka ja. Man vill dig väl, och nu i dag kan du komma att få ett förslag som kan förbättra din ekonomi. Spel tror jag däremot inte alls ger dig någon vinst.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Något som har med färg att göra kan ändras på din arbetsplats. Arbetet ger dig behaglig framgång och du kan nästan känna att du är omtyckt. Din kärlek bara blomstrar och blir du bjuden till fest så gå, för här får du det roligt och rart. Kärleken är din vän, du är dess vinnare.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Ägna dig nu mest åt egna önskningar och strunta lite i andra, försök att ha en skön hemmakväll i din egen vrå. Kärleken är neutral. En extra fin inkomst verkar komma till din börs nu. Skin som en sol, och känner du för det så köp dig en lott. Du är inne i en härlig lyckoperiod nu.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Det är rart att vara din vän, och något du länge önskat i kärlek kan nu bli infriat med stor lycka. Att ta egna initiativ ger dig kärlekslycka. Nu kan du bli uppvaktad av någon som även kan medföra en gåva till dig. Det kan vara ett presentkort, som verkar ge dig en vinst och du får lycka.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Nu bör du ha en härligt romantisk dag, och allt tycks bli rart och fint för dig. Hos dig bor lyckan och glädjen, så kärleken lär blomstra. Nu bör du inte handla utan att noggrant ha tänkt dig för. När det gäller spel så visst kan du få en vinst, men stjärnorna anser vinsten vara liten.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Dina önskningar om kärlek kan nu vara drömmar. Men drömmar kan förvandlas till rar verklighet i lycka för dig, så ta tag i kärleken så den blir din. Du kan få överraskande pengar till din börs, här verkar allt vara till din fördel. Men för att vinna i spel behövs mycket tur, och det har du inte nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0