Alla <3 dag!

Jag är helt jävla slut, har damsugit hela lägenheten och dammat.  Jösses vad skitigt det var. Jag måste börja städa oftare, men när ska jag hinna liksom?! Mår bra idag förutom att jag är hur seg som helst.. Känner mig helt bakis i hela kroppen, vilket kanske inte är så konstigt :P
Det var sjukt kul igår och det var så himla roligt att träffa Edvin. Har inte träffat honom på över 3 år. Tror han och mimmi är världens bästa föräldrar. Så jävla söta!
tack supergulliga my för att vi fick sova hos dig inatt också♥

Har bokat tvättstugan mellan 19.00-23.00.. Fanns inga andra tider och har inget val med tanke på den överfulla tvättkorgen som snart ramlar över. Inte konstigt att jag inte hittar kläder, allt ligger ju i smutsen. Idag önskar jag fan att jag bodde hemma. Mamma hade fått städa, mamma hade fått tvätta mina kläder och mamma hade fått åka och handla till mig. Men så är det ju inte riktigt utan det är bara svälja och göra det.

Idag är det alla hjärtans dag också :) Eftersom jag inte har pojkvän och alla mina vänner har det så får jag fira själv.. Ska nog laga tacos ikväll och skämma bort mig själv massor. Mycket roligare. Men jag är ändå glad att jag inte har sällskap just nu för jag är helt luspank, har fan inga pengar kvar nu. Skynda på 25:e säger jag bara!Så jag slipper köpa massa putti nutti saker till min älskling. Har jag pengar så är jag en riktig romantiker måste jag säga..

Nu ska jag gå och dö, haha nejdå! Jag ska försöka få i mig massor av vatten så kroppen stabiliserar sig lite. Sen ska jag borsta tänderna, så jävla äckligt när man druckigt så mycket äckligt. Tänderna är som sandpapper. Måste ta mig i kragen och gå ner och handla också. Men det lär ju knappast blir av.
Pussi Pussi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0