Fredagen den 12 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Nu kan förändringar på ditt arbete ge dig framgång. Man tycks mycket säker på att just du är den rätta. Den goda hälsan ska vara din bästa vän. Något som du säljer ger dig god vinst och du kan handla det du önskat. Köp av en lott kan ge vinst. Så vill du testa, så ta ett lyckotal till hjälp.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Något arbetsbyte till det bättre tror jag inte att du får nu. Du verkar ha det bra som du har det, och tryggheten dominerar. Var rädd om din hälsa. Du kommer att vara mycket omtyckt i alla sammanhang. Dig vill många vara med, för man känner att det du gör är rart menat. Le åt den vän du vill ha.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Vill någon att du ska förändra i ditt arbete? Det är bra med förändringar, men bäst har du det där du är. Njut av tillvaron och var lite lat. Stjärnorna talar om att ditt tecken har en fin ekonomi nu. Det mesta verkar som vinst för dig, men i direkt spel finns ingen vinstchans.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Utbildning inom allt som har med data att göra kan komma på tal i ditt arbete. Förkovrande och bra för dig! Trötthet besvärar dig inte. Var försiktig med vad du gör i hjärtefrågor. Värna ömsint om det du vill ha kvar i rarhet, och var lugn. Att hjälpa en vän är bra, men inte för kärlek.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Nya idéer om arbetet verkar komma till dig och du blir glad, men inte riktigt nöjd. Var försiktig med lyft och rygg. Bäst är att inte jäkta så. Du får något nytt till ditt hem och det verkar vara mycket värdefullt. Antikt eller inte, men fint är det. Spel på lotto kan ge chans till vinst.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Tryggheten bör dominera i ditt arbete och det mesta ska vara stabilt. Man tycker att du har en behaglig utstrålning. Din hälsa skvallrar om sundhet. Romantiken är inte på sitt bästa humör i dag så ägna dig mer åt dig själv. Unna dig avkoppling, se en film eller gå på teater och få avkoppling!

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Är det tal om nytt avtal på din arbetsplats så ska det ge dig tur. Det talas även om förbättrat förhållande inom arbetet. Friskheten trivs hos dig. Att låna ut slantar är inte någon bra idé. Spar allt för dig själv, och spela inte bort dina slantar på lotterier. Vinstchansen i spel är nu dålig.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Nu tycks du finna de rätta idéerna i ditt arbete och du blir uppskattad för detta. Du bör få uppskattning av dina kolleger och är så sund. En romantisk dag ska du ha. Det verkar fint och äkta för dig i dag och du kan få en ny uppvaktande vän, så du har det som kallas charm.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Nu ska du kunna få chans till avancemang i ditt arbete. Du har gott anseende, och ett positivt och bra sätt. Du tycks vara populär. Din ekonomi är behagligt trygg och någon brist på pengar tror inte stjärnorna att du får. Spel på hästar kan vara ett lyckosamt val till mer pengar.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Du får höra smickrande ord, och här är det fullt möjligt att du blir erbjuden ett annat jobb. Arbete med data betyder lycka för dig. Frisk och sund ska du vara. Det kostar en del att köpa gåvor, och det kan du göra nu i dag. Den som får en present av dig får en generös gåva. Men spel ger inte mycket i vinst.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Det som rör både utbildning och romantik kommer att ge dig bra resultat. Det är din fina utstrålning som ger dig lycka, så tro på dig själv. En behaglig dag för dig när det gäller ekonomi. Här kan du också få extra pengar, men behåll dem. Lägg inte pengar på spel, att spara är bäst.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Några större förändringar får du nog inte nu i arbetet, men du får det i alla fall bra. Har du med teknik och data att göra så är du vinnaren. Det som har med konst och vackra miljöer att göra blir den bästa händelsen för dig, så ta vara på det vackra. Romantik finns däremot inte så mycket av nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0