Resan till livets kärna

Nu har jag setat och kollat på en film i en timma som jag var tvungen att kolla på för naturkunskapen.. Den hette Resan till livets kärna - Cellstaden..Handlade om en känd fotograf som tar enormt fina bilder inuti människokroppen. Filmen var riktigt häftig! Har även druckigt lite te och ätit vindruvor :) Har försökt packa lite tills imorgon, men jag är så trött på mina kläder så det finns inte. Vet inte ens vad jag ska ha på mig.. Alla kommer vara skitsnygga och så ska jag komma i mina trasor. Happ bara att lägga på ett extra leende då och röra mig lite snabbare ;) hihi!!
Åker direkt till Enköping imorgon efter skolan och kommer hem Lördag efter lunch någongång.

Mamma ringde nyss, nu har hon bokat flygbiljetterna fram och tillbaka till Lunds Universitet den 6 Mars. Åker tidigt Lördagmorgon och kommer hem Söndagkväll. Längtar jättemycket faktiskt! Såfort jag nämnar Lund så får jag höra:
"Åhh Lund, det är så mysigt!" "Jaaa välj Lund du kommer stortrivas.." "Jaa lund är grymt, jättebra studentstad och där kommer du trivas." Ja så det lutar mot Lund just nu faktiskt, hoppas bara jag kommer in!

Nu måste jag fortsätta packa lite så jag inte får allt över mig i morgonbitti. Det orkar jag INTE!
PussKram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0