Låt mig tro att jag är teknisk...


Yeeeees mitt internet fungerar :D Vet inte vad det var jag installerad imorse, men funkade gjorde det iallafall.. Tror jag är lite teknisk av mig.. hihi!! Religionslektionen var kanonkul idag, blir det sådana roliga saker kommer mina veckor bestå av religionsplugg för högst betyg.
Arbetsintervjun gick bra och han ska höra av sig om att jag ska provjobba .. För er som undrat så är det köksbiträde inom Strängnäs kommun. Alltså jobba i köket och laga mat nere på Ärtan. Men gud vilken omställning det lär bli ifall jag får jobba, kök är ju lite annat än servetris och speciellt när det gäller matombuds service.

Kom nyss hem från gymmet, det var riktigt tungt idag, är väl från helgen antar jag. Hoppas jag håller mig frisk och pigg bara efter detta. Och jag bara känner vilken träningsverk jag kommer ha imorgon, usch!
Träffade alex innan jag gick till gymmet också, blev lite kaffe och skitsnack. Tjejen har blivit jobbgalen och har numera inget liv ;) Men vad gör man inte för pengar.
De ringde och ville att jag skulle vikariera imorgon på dagis, men var tvungen att tacka nej eftersom jag har massor i skolan just imorgon. Så typiskt............

Kim och Freddie är hemma igen, mina favoriter. Gud vad bruna de var. Så skönt att ha er hemma igen mina små älsklingar!♥

Nu ska jag fixa lite mat innan jag svimmar här och sen ta en dusch. Måste pilla med mina naglar ikväll också, de ser förjävliga ut alltså. Kan inte visa de för folk mer snart..  Vilka tjejproblem va ;)
Take care, adjö!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jobbgalen... hahahahahaha

2010-02-08 @ 17:19:49
URL: http://alexandranykvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0