Måndagen den 15 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Var mycket tålmodig i allt vad kärlek heter nu. Säg inget som kan såra andra av rent missförstånd. Var tyst och diskret så blir den rara kärleken din. Ett erbjudande kan komma till dig om köp av kapitalvaror. Det bör vara bra och har du råd så är det inte fel att köpa. Spel ger däremot inte mycket i vinst.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Du måste bara vara lycklig, för här talar stjärnorna om att du ska ha fin framgång med allt som gäller romantik, men var ändå rädd om dig själv. Nu kan det vara rätt tid att investera i något som har med en dator att göra. Det verkar bra för dig. I spel är du däremot inte lika lyckosam.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Nu verkar du ha tur i affärer, och det kan betyda avancemang för dig. Även ett avtal kan ge dig framgång. Du ska vara sund och i bästa hälsa. Här kan du få besked om att du har pengar att vänta. Det verkar som en oväntad gåva, hursomhelst så är den välkommen. Spel ger ingen vinst.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Att vara arbetslös nu är nog inte så bra, så pass upp och var glad för den tjänst du har. Är det så att du känner för lite motion nu så är det rätt. Nu blomstrar hela du i lycka, och det kan tyda på att du får besked om extra fina pengar. Även vinst i spel får du nog chans till, så köp dig en lott.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Dagen kan bli krävande för dig i arbetet, så här är det bäst att du är utvilad och beredd på överraskande förändringar. Hälsan ska vara god. Det verkar trögt på romantikens område. Du vinner inte något nytt hjärta. Hemmet ger dig bästa avkopplingen, så stanna hemma och njut i egen miljö.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Visst är det bra det du gör, och du är rart omtänksam i ditt umgänge med vänner. Kärleken får dig att trivas. Dagen ska ge dig harmoniska besked. Har du haft en idé om att ändra i hemmet så kan det vara rätt tid att göra det nu. Vinner du i spel så blir det ingen större vinst, så spela helst inte.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Arbetet verkar tryggt för dig och du ska ha det bra. Det du åtar dig i arbetet genomför du med bravur. Att ta ut en ledig dag och vila lite är bra. Var försiktig med de pengar som du har, och investera inte i onödan. Jag tror inte att du har turen på din sida i spel. Här gäller det att vara försiktig.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Det tycks vara en dag med förnyelse i kärlek som kommer till dig nu. Här kan en gammal invand fin kärlek bli än bättre. Nu vill rarheten bo hos dig. Nu kostar ditt leverne dig mycket, så var sparsam där du kan. Jag tror inte på vinst i spel, så spara dina pengar till en gåva åt dig själv.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Kärlekens mest positiva sidor upplever du nog nu. Det kan betyda ny uppvaktning, och i så fall något spännande! Du är en vinnare, tro ingenting annat. Slösa inte med dina slantar och gå igenom det ekonomiska noggrant innan du handlar. Vinsten i spel verkar inte stor nu, så du bör vara sparsam.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Du är nyfiken på en ny tjänst och du tycks ha aptit på det nya, men du ändrar nog inte mycket. Rutiner inom arbetet är bäst. Du ska vara sund. Det ser ut som om du nu kan bli uppvaktad av just den vän som du länge hoppats på. Romantiken tycks vara verkligt lyckosam och för dig underbar.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Du har chans att få det bättre i kärlekslivet, här tycks det vara förändringar på gång. Du har ett vägvinnande sätt i kärlek nu, så pröva din lycka. Bara det bästa duger för dig och här kan du få chans till inköp som är dyra, men ändå fördelaktiga. Men var försiktig med spel, för där förlorar du.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Dagens raraste och snällaste person ska vara just du. Det tror i alla fall stjärnorna och önskar dig rar kärlek, denna för dig så romantiska dag. Du har en bra tid för utbildning, och jag tror att den investeringen ska ge dig en förbättrad ekonomi. Vill du spela så förlorar du, säger stjärnorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0