Sista dagen!!!

Jaha nu var jag här, här jag inte ville vara... Sista dagen på praktiken :( Imorgon är det tillbaka till verkligheten, fyra månader med kämpande för de sista sakerna innan studenten. Jag har höga krav på mig själv, och då menar jag väldigt höga också. Har alltid haft det och alla lärare har alltid sett igenom det. Så brukar ofta få höra att jag ska ta det lugnt, men hur tar man det lugnt när allt är en enda röra och hälften är tråkigt?! Nej jag skriker rätt ut. Ibland har jag ingen självbehärskning.
Kommer kännas konstigt att bara börja sådär igen efter 3 månader i helt andra grejer. Men jag får göra mitt bästa.

Jag hade velat baka till idag och bjuda alla barnen för att det var min sista dag, men nehepp de är nya regler som säger att man inte får ta med bakverk till förskolorna. Orkar inte gå in på varför just nu, men så enkelt är det. Jag får väl vara extra rolig idag ;) Offra mig lite mer för barnens värld.

Idag kommer jag inte komma hem förens vid typ 8 ..Kommer gå direkt till alla mina ärenden. Bara gilla läget!
Nej nu måste jag äta upp frukosten och sen sätta fart. Ha en underbar dag alla fina. Puss!


Mitt nuvarande jag brinner långsamt upp, gamla friska pigga och rastlösa alex är tillbaka!! Äntligen!!
Tror jag är av med körtelfebern!!! Ska gå och ta prover så får vi se.. Dock kommer jag ha mitt pissiga immunförsvar länge länge så kommer säkert vara sjuk lika ofta som ett barn iallafall..

Kommentarer
Postat av: Anela

Jag fattade exakt hur du menade ang. locktången. Dock blev inte mina lockar lika fina som dina, men jag jobbar på det ;D COOL bild för övrigt!

2010-04-22 @ 18:40:08
URL: http://anelamedettaiborjan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0