Jag vet att jag är dålig på detta under helgerna

Väduren ca 20/3 - 19/4

Det verkar ganska jobbigt det som händer på kärlekens område, så var försiktig. Du mår bäst i ensamhet. Att låta rutiner råda i kärlek kan vara bäst. Var nu väldigt sparsam och slösa inte med dina slantar i spel. Men med obligationer kan du få vinst, så önska dig det i gåva. Du får en trygg ekonomi.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Ditt tecken är mycket kärleksfullt, och det är rar glädje du sprider till din vänkrets. Du är omtyckt, och kärleken tar plats i ditt liv. De pengar du har ska du spara, då har du bästa vinsten. Bankboken är din bästa investering. Spel ger inte mycket, så var försiktig och spar dina pengar.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Nu ska det vara behagligt och tryggt på ditt arbete. Rutiner - men roliga sådana - ska det vara. Du ska trivas fint och även arbetet ger dig trivsel. Ditt ekonomiska tänkande skördar framgång, och det kan vara så att du vinner en slant i ett spel på hästar. Tro på dig själv, så väljer du rätt häst.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Var bestämd i det du vill ha till din fördel i arbetet, för annars kan här bli förändringar. Du är en tillgång, låt gärna kolleger få vetskap om det. Nu verkar du fira något och hos dig vill många vara. Du har tur nu, för här tycks du även kunna vinna en slant i spel. Du verkar få en starkare ekonomi.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Barn kan komma att säga att du är snäll. Att leka med barn kan ge dig fin avkoppling, och du framstår som en kär vän. Kärleken ska vara rar. Studier av något slag tror jag att du kan investera i. Det verkar rätt, för du tror ju på dig själv. Spela snålt, då stjärnorna inte ser någon spelvinst.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Det kan vara just du som får ett erbjudande som gäller om något nytt. Det kan vara mycket bra, och smickrad blir du. Du håller dig frisk och kry. En lyckosam tid med rar romantik tycks vänta dig. Andra kan tycka att du har för stor framgång med kärleken, nästan så att de blir avundsjuka.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Ta det lugnt med det mesta av vad du företar dig i arbetet. Nu är inte rätta tiden för ändringar. Låt rutiner råda för bästa resultat. Unna dig vila. Du vet vad du vill i kärlek och här ska du få framgång med egna önskningar, även om du inte får allt som du vill. Du är omtyckt, men var ändå försiktig.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Video eller film gör dig på ett romantiskt humör. Du har fin mottaglighet för romantik, och du njuter även av att lyssna och se andra få kärlekslycka. Nu bör du tänka dig noggrant för innan du gör några inköp. Var även sparsam med spel. Vinstmöjligheten är nästan obefintlig, så avstå helt från spel.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Du får en trevlig och rar dag som skänker dig romantik, så hos dig bor kärlekslyckan. Glädjen är stor, duka till härlig fest i bästa kärleksplanering. Din inkomst är trygg nu. Du tycks balansera ekonomin väl. Vill du spela så kan en mindre vinst bli din om du prövar ett par rader på lotto.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Kärlek i dess bästa tappning tycks vilja komma till dig. Är det ny uppvaktning så är den spännande och rar. Tillfällig eller inte, det avgör du själv. Var aktsam med de slantar du har och låt dem stanna i din börs eller bank. Var snål med att spela, jag tror inte på vinst. Var mer sparsam än spelglad.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

En skön dag med massor av kärleksbevis och omtanke väntar dig. I kärlekslivet är allt till full belåtenhet. Du är en älskad person. Pengar ska du ha gott om, någon brist talas det inte om. Vill du pröva ett spel så verkar lotto bra. Men här gäller en inte alltför stor insats.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Vill du ändra på din arbetsrutin så kan du lyckas fint med det. Man tycker om dig och ditt hjälpsamma sätt. Du är på väg mot en allt bättre hälsa. Nu kostar nästan allting lite för mycket för din ekonomi, så var vaksam. Du har inte råd att göra dyra inköp, så låt rutiner råda och spara nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0