Torsdagen den 25 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

En härligt vänlig dag präglad av kärlek som verkligen verkar stabil. Du får det gott, och festligheter kantar din dag. Njut av dig själv, och var glad. Vill du investera i en resa nu verkar den kunna bli verkligt bra för dig. Vinner du i spel så är det en mindre slant. Var sparsam om du måste spela.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Det är jobbigt i din kärlek och inte blir det bättre med en förändring, så du får stå ut med vännen din. Börjar du en utbildning får du lycka. Det är din utbildning som kostar mest just nu, och det är en riktig investering. Spelvinster verkar vara avlägsna, så låt helst bli spel.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Var försiktig med allt vad du gör i kärlek, för här kan det uppstå irritation mycket lätt och alldeles i onödan. Bäst är att låta rutiner råda. Nu ska de idéer du kläcker kunna vara lösningen för många. Det är även bra för dig med spel, och bästa vinstchans är spel på hästar.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Omändringar i ditt arbete kan det talas om, men det blir nog bara prat. Var försiktig med din rygg och ta det lugnt, men visst har du god hälsa. Du får det skönt i din kärlek, och här talas inte om motgångar. Men är du fri så kan du få en ny kärleksfull uppvaktning, kärleken är i topp.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Andras omtanke bör komma dig tillgodo nu. Troligen får du räkna med kärleksfull uppvaktning. Du unnas rar kärlek, så ta chansen om du får den. Det mesta är nog jobbigt för dig när det gäller att få slantarna att räcka nu. Du bör dock klara ekonomin om du är sparsam. Men spel ger ingen vinst.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Nu ska du inte strida i ditt arbete, utan var korrekt och säg ditt hjärtas mening och låt det stanna vid det. Att sura är ingenting för dig. Något som du hoppats på en längre tid kan nu bli verklighet. Det kan ha med ljuv romantik att göra, men även umgänge med vänner är positivt för dig.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Nu kommer det du gör att bli fint uppskattat av de dina, och du bör ha ett rart och pyssligt sätt med vänner. Hos dig trivs kärleken i sin bästa tappning. Nu kostar du på dig för mycket på nästan alla områden. Att spela nu är mycket chansartat. Nej, var sparsam och spela inte, det är din bästa vinst.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Med dig som arbetskamrat har man samtidigt en fin vän, du förmår överse med andras fel. Du är omtänksam och duktig. Din hälsa verkar bra. Det romantiska skördar ingen större framgång nu i dag, bäst är att vara nöjd som du har det. Unna dig vila, och delta inte i en fest som tröttar dig.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Får du erbjudande om arbete inom ett nytt område så är det för att du är så positiv och glad. Men stjärnorna tror inte på att du gör en förändring. Det är på en fest du får de fina idéer som nu kan ta form hos dig. Vill du pröva din vinstchans i spel så kan en tipsrad ge dig liten vinst.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Romantiska möten blir inte så romantiska som du har hoppats på. Något med tyg ger dig bästa avkopplingen så skaffa dig något nytt att visa upp dig i. Det kan vara så att ett förlag hör av sig till dig, och det kan röra sig om pengar. Spel på hästar kan ge vinst, för du har lyckan med dig.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Blir du bjuden på fest, så tacka ja. Du får trevligt och blir rart välkomnad, det tyder på romantiska önskningar. Du är medelpunkt för någons känslor. Trots räkningar kan du unna dig en gåva nu, det är du värd! Snåla i spel, för stjärnorna tror inte på spelvinst, så var sparsam.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Det talas om omändringar på ditt arbete, men det fortsätter nog som vanligt. Förändringar kan vara bra, men det tror inte stjärnorna att det blir. Ägna dig åt att skämma bort de dina nu så blir du själv omtyckt. Det du planerar nu ska ge dig fin kärlek i utdelning, och lyckan vill bo hos dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0