Torsdagen den 18 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Du möter kärlek och blir uppvaktad och "bortskämd". Du har möjlighet till romantik och trivsel. Du njuter av all trevnad och blir som en sol så glad. Var försiktig med vad du inhandlar i dag, och använd dig av din fina diplomati så kan du få pengar över. Lotto kan ge vinst, så visst har du det gott.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Här får du jobba och åter jobba, visst är det bra, men oj vad du måste slita för att få allt klart. Stjärnorna tror dock på att du får framgång. Det är det trygga som dominerar kärleken. Du umgås med familjen, och det är vad du trivs bäst med. Här finns även kärlekslycka att hämta på en fest.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Det verkar positivt nu för dig med förändringar i arbetet, så får du en sådan möjlighet så är det rätt att ta chansen. Du är omtänksam och sund. Pengar bör du ha gott om och inte verkar det som att du skulle förlora, så nu kan du ha lyckan att vinna med en lott. Du är ekonomiskt stabil.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Var bestämd i dina åsikter när det gäller arbetet, här får du inte tveka. Du har den rätta uppfattningen, så tro på dig själv. Din hälsa verkar god. En investering kan ge bra utdelning och det även med en liten insats. Du kan även vinna i ett spel med hästar. Din ekonomi verkar vara starkare nu.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Du är så idog i ditt arbete, och om du nu får en chans till en utbildning så tror jag att den gör dig än mer effektivare. Du är en verkligt sund vän. Dagen blir trevlig och något spännande och överraskande kommer att hända dig. Du får även chans till en spelvinst, så tro på dig själv och vinn.


ca 23/8 - 22/9

Sakta men säkert ska ditt arbete flyta. Men några större förändringar tror jag inte på. Du verkar vara nöjd med det mesta, men se upp för kyla. Den här dagen är inte den bästa för kärleken. Kan du så ägna dig lite mer åt dig själv, det är bäst. Låt rutin råda och gör inga uppbrott i kärleken.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Den raraste kärleken tycks vilja vara hos dig. Det kan betyda en ny uppvaktning, och i så fall både spännande och rart. Men var i alla fall försiktig. En riktigt bra dag bör du få här. Du får glada besked som gäller ekonomin. Men stjärnorna tror inte på en större spelvinst, däremot på en härligt bra dag.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

En dag som ska ge dig glädje inom ditt arbete. Du är omtyckt och får bra resultat, så uppskattad är du. Din hälsa är fin, och du är sund. Nu ska du vara försiktig med hur du uttalar dig om kärlekslivet. Missförstånd kan uppstå, så var diskret! Låt rutiner råda inom kärleken.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Det är nog mer på rutin och i invanda handlingar som din kärlek förlöper nu i dag. Trots rutiner så är du piggt alert, och du har ett vänligt sinne. Här kan det vara dags för större inköp. Planera noggrant så tror jag att du handlar bra och billigt. Du kan även få spelvinst nu, så köp dig en lott.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Jag tror att du är den verkliga diplomaten på ditt arbete. Andras problem är lätta för dig att lösa. Du klarar även av att lösa svåra problem. Här är dagen då du kan ha spännande kontakter. Du är som en magnet med en härlig dragningskraft. Vill du ha nytt i kärlek nu, ja då får du framgång.


ca 21/1 - 18/2

Uppvaktning som du får ska du vara väldigt försiktig med. Tro på dig själv så får du det bäst. Att förändra i kärlek nu är att förlora i kärlek. Här kan du få extra pengar genom något som du säljer privat. Bästa vinstchans bör du få genom att sälja något, men spara de pengarna - det är bästa vinst.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Din kärlek är behaglig och trygg. Visst är det romantik, även om det kan vara lite slentrianmässigt. Tryggt, rart och kärleksfullt ska det vara. Är det så att du vill investera i bostaden så tror jag att det är ett klokt beslut. Vill du pröva vinstlyckan i spel, så spela bara för en liten slant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0