Torsdagen den 04 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Du strävar framåt och utbildning kan vara en sporre för dig. Du har ett inre behov av att lära dig allt nytt. Du kan känna dig trött, men är frisk. Du bör tacka ja till vänners erbjudande, och vill de bjuda dig på något så bli glad. Vinstchansen i spel är nu möjlig, så en liten insats kan ge vinst.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Du är kreativ och får en fin dag. Du finner lätt lösningar till det mesta, och det märks att dina kolleger gillar dig bra. Den goda hälsan dominerar. Nu ska du kunna få extra fina pengar om man tror på vad stjärnorna säger. Spel kan ge dig vinst och bästa spel kan vara med hästar.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Du gör mycket nytta och är en flink arbetsmyra. Arbetet ger dig framgång, du har ett medryckande sätt och kolleger trivs med dig. Du har god hälsa. Du kan bli härligt framgångsrik och få vinstökning nu. Det verkar bli stor fest hos dig, så troligen vinner du en slant i någon form av spel!

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Du kan känna dig lite ensam, men vänner tycker bra om dig. Du kan även få brev med kärt innehåll. En fest för kärleken kan göra dig populär. Det som har med utbildning att göra kan komma att kosta dig en del. Vinstchansen i spel är just nu dålig, spela bara om du känner att du måste.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

I dag ska du vila och ta det lugnt. Kärleken kan få sig en törn så var diskret och ägna dig åt dig själv. Hjälp en vän och du får vänskap tillbaka. Ett erbjudande kan komma till dig som ger extra bra betalt. Det kan vara ett tillfälligt erbjudande, men bra. Spel ger dig ingen vinst som du hoppas på.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Även om du tycker att det mesta verkar jobbigt så bör du inte byta arbete. Unna dig en present! Det piggar upp dig och ger dig annat att tänka på. Du kan få lönepåslag, för här tycks inkomsten öka. Värdepapper kan ge bra utdelning framöver. Får du önska en gåva, så önska en obligation.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Goda utsikter för ny uppvaktning, från en person med enbart goda avsikter. Vill du förändra något så är tiden gynnsam för ny kärlek. Att investera i dig själv ska kunna ge fin utdelning framöver. Du ska även ha lyckan att få utdelning vid köp av värdepapper, som obligationer.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

På kärlekens område kan du vänta dig ny uppvaktning, men den ger inte någon större lycka. Inled inte ett förhållande som du inte tror på. Det kan vara så att du nu kan få erbjudande om högre inkomst. Du verkar segerviss i det du gör, och du kan nu ha lyckan att få vinst i spel.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Var aktsam om den tjänst du har, den verkar fint trygg för dig. Du är tacksam och snabb med att hjälpa alla inom arbetet och det uppskattas av de dina. Du tycks vara på ett generöst humör när det gäller att ge bort gåvor. Men du har nog råd, och det blir uppskattat det du ger. Spel ger ingen vinst.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Du är så vänlig och lyckas även med att ta en motgång som något naturligt. Dagens slut kommer att ge dig romantik, så nog ska du känna dig lycklig. Räkningar anstränger din ekonomi nu, så det är säkrast att du är försiktig med inköp. Ta det lugnt och låt andra sköta spelandet, då spar du pengar.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Det verkar tomt på kärlekens område, men tiden är till din fördel. Snart möter du ljuv romantik och kärleken kramar dig på nytt igen, så bara le. Nu kan du göra en investering i din hälsa. Vill du testa ett bantningsrecept, kan det lyckas nu. Även en tipsvinst verkar möjlig, vågar du kan du vinna.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Nu är det bäst om du låter någon annan bestämma i arbetet. Är du trött så borde du vila en del. Nu har du inte de bästa av idéer, så låt andra tänka. Goda affärer ligger till grund för den inkomst som nu kommer till dig. Vinst är möjlig i lotto. Att pröva en slant i spel kan vara rätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0