Pizzor överallt


Hur tråkigt får man haaaaaaaaaaaaa?! Tro det eller ej men jag har redan söndagsångest. Och det är bara lördag och jag har ytterligare en galen kväll att se fram emot. Snacka om att inte leva i nuet. Skärpning här!
Jag tror aldrig jag längtat så mycket efter att klockan ska bli ett som idag. Emelie förbjöd mig på sms igår att jag skulle höra av mig till henne innan kl 1 idag för att hon skulle sova. Jag har bara suttit och stirrat på klockan och sett pizzor överallt. Gud så tiden har gått sakta. Nu är hon iallafall vaken och packar sina grejer. Så vi ska väl mötas på stan om en stund. Sen följer hon med mig hem direkt så kan vi göra oss iordning tillsammans. Funderar på att börja dricka tidigigt ikväll så man blir riktigt på lyset, man får passa på medans man kan ;) Vi ska iallafall samlas alla tjejer hos agge sen och förfesta och käka lite. Alla utom alex är med, vilket är jättetråkigt. Men hon är duktig som jobbar! Det blir fler gånger baby!

Kommer ni ihåg att det inte var så länge sen jag sa att det skulle dröja j*vligt länge innan jag skulle sätta min fot på bk igen. Jahapp där sprack det för dit bär det av ikväll. Men samtidigt är jag glad att jag har tjejer som drar ut mig på galenskaper :) Kommer bli skitkul!

Nu ska jag klä på mig och börja röra mig ner mot stan. Pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0