Finns det sådana människor?

Jaa då är jag hemma igen efter skruttungarna. Gud så skönt, idag var jag alldeles för trött för att leka krig och brottas. Men försökte så gott jag kunde.. Hämtade hem en nachotallrik påvägen hem också. För jag orkar verkligen inte laga middag ikväll. Finns varken kraft eller ork. Nu är jag så mätt så jag sprängs snart och ändå har jag halva kvar. Jag vet inte hur jag ska klara att få i mig allting. Mamma säger alltid "Men alexandra man behöver faktiskt inte trycka i sig för sakens skull, när du är mätt så slutar du äta", haha men jag kan verkligen inte det. Finns det mat så ska allt ätas upp. Men ikväll får jag nog lyssna på mamma..
Ska lägga mig i ett bad och sen duscha och fixa. Blir sängen ovanligt tidigt ikväll för att jag ska orka med skolan imorgon + att jag ska på arbetsintervju. Då måste man ju vara pigg.

De ringde en helt skadad människa till mig idag. Jag har ställt mig i bostadskö till uppsalas universitet och i hela uppsalas kommun ifall jag ska gå där. Jag har sökt allt... korridorer, rum, lägenheter m.m. Så idag ringde en kille mig och sa att han hade ett rum ledigt. Ibörjan vart jag bara paff att allt gick så fort. Sen när han började prata sex med mig så gick  allting verkligen över gränsen. Fråga hur jag lät när jag kommer, om jag har sex ofta, om jag skulle kunna tänka mig bo med honom och en tjej som har sex rätt ofta. Sen frågade han om jag skulle ta illa upp om han satt med stånd i bastun.. Ah dethär är ingenting, han sa så mycket mer som ni inte ens vill höra. Det finns inte på världskartan. Han ville aldrig sluta prata heller. Så nu heter han "Svara inte!!!" på min telefon ifall han ringer igen. Jävla psyk. Söker en tredjepart till sin trekant typ.. herregud vad sjuka människor det finns.. jösses!!

Nu väntar badet. Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Jesper Norr

Haha antingen var han as rolig o drev som fan eller så var han bara sjuk xD ^^

2010-02-07 @ 21:02:08
Postat av: Jesper Norr

Haha nästa gång svarar jag om han ringer xD haha ^^

2010-02-07 @ 21:02:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0