Fredagen den 19 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Du bör nog vara försiktig med vad du företar dig i ditt arbete. Det mesta verkar jobbigt nu, så försök att vila så klarar du hälsan på en frisk nivå. Ditt hem verkar som det raraste och mest rogivande. Ett kärleksbrev gör dig så lyriskt glad, och du nästan svämmar över av kärlekslycka.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Du har tur med såväl arbete som studier. Man vill dig väl och du kan det man begär. Du är snäll och får vara med om mycket roligt. Hälsan är på topp. Du ger gåvor som kostar en del, men trösta dig med att du gör en fin gärning. I spel ska du snåla. Din ekonomi är visserligen trygg, men var sparsam.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Visst ska du kunna få fina glädjande besked om arbetet nu. Den som vill starta eget ska ha det extra bra nu. Man unnar dig verkligen avancemang. Köp gärna gåvor, det är så rart att få. Men var sparsam, även en liten gåva är välkommen. Spel ger inte mycket i vinst, så spara pengarna i stället.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Här kan du få fina resultat i arbetet oavsett vad du gör. Det finns också god chans för dig att få en extra slant. Du verkar vara skinande glad. Det är nog bäst att du inte anstränger din ekonomi för mycket. Dagen verkar inte ge dig någon spelvinst. Att spara dina pengar är bästa receptet.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Verkar det tråkigt i din kärlek så tror jag att du kan få fart på den igen genom att duka till en rar kärleksmåltid. Tid för rar kärlek har du nu. Värdehandlingar kan du få, och är det så att du får dem nu så tror jag att de ger dig fin utdelning i framtiden. Nu ska du ha trygg och bra ekonomi.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Visserligen verkar det bra för dig på romantikens område, men du bör vara försiktig med den rara kärlek du vill ha kvar. Förändra så lite som möjligt. Visst verkar det bra för dig, men var sparsam med dina pengar. Vinstchansen i spel är nu nästan obefintlig. Här mår ekonomin bäst av att du inte spelar.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Den raraste kärleken upplever du nog i din bostad nu. Fester kan vara roliga att komma på, men de tycks stojiga och tröttsamma så hemma blir bäst. Visst kostar det att handla, jag tror att du har turen att göra bra inköp. Men i spel tror jag inte du gör någon vinst. Så var avhållsam med spel.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Du får det behagligt och rart tillsammans med hjärtevännen. Det är det trygga som präglar din tillvaro. Att bjuda hem gäster nu är att få mer glädje. Planerar du en resa just nu så var sparsam då den kan kosta dig mer än du planerat. En spelvinst tror jag inte kan ge så mycket i vinst, så var sparsam även där.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Du måste lita mer till dig själv och plocka fram de fina och positiva egenskaper du har. Genomför bara dina egna idéer så får du rarhet i kärlek. Ekonomin bör vara bra för dig och en sparad slant kan öka i värde, även om det går sakta. Ett bankkonto kan ge dig ett glädjande besked om din ekonomi.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Allt är inte så romantiskt som det kan synas. Här ska du vara extra försiktig och bry dig mest om dig själv. Var sparsam med dina kärleksyttringar. Ett erbjudande om att investera slantar i ditt hem kan komma, men jag tror att du avstår och sparar dem. I ett spel kan du komma att få vinstlycka.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Nu bör du vara på ett charmfullt humör. Du kan bli invald i en förening just för ditt så förstående sätt. Kärleken är även den ett bra val för dig. Du har tur med det mesta som gäller din ekonomi nu, och vill du testa ett spel så tror jag att du vinner. Spela i så fall bara smått.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Visst ska du ha det bra med din kärlek, och just nu i dag så tror stjärnorna att du ska ha trivsamma vänner runtom dig. Fest och glädje kantar din dag. Det talas om att du kan få pengar genom värdepapper, men det är längre fram. Spelvinst nu ger dig inte mycket, så bäst är att låta bli att spela.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0