Tisdagen den 02 februar, det rätta

Förlåt mig, det blev knas med horoskopet imorse, men här är iallafall det rätta för idag :)

Väduren ca 20/3 - 19/4

Ta det försiktigt med det du vill ha kvar i kärlek, för nu har du ingen framgång. Var mer för dig själv, och avvakta med kärleken. Din ekonomi ska vara stark och stabil, men trots det ska du inte låna ut pengar. Testar du ett spel så är lotter bäst, men spara är allra bäst.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Det bästa med dig är att du är så positiv. Nu får du framgång i arbetet, men någon förändring blir det trots detta inte för dig. Sundheten följer dig. Börjar du föra kassabok över dina pengar? I alla fall så tycks du räkna noggrant innan du handlar. Är det så att du ska pröva på spel, så var sparsam.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Visst har du en fin dag med din kärlek och med vänner, men var i alla fall försiktig med vad du gör. Här bör du låta rutiner råda. Stjärnorna talar om att du har en lugn och fin dag för din ekonomi. Det ekonomiska bör vara tryggt och bra, men det blir ingen spelvinst att skryta med.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Visst har du det bra, även om du kan tycka att du har det i tryggaste laget. Ett nytt spännande resmål är fullt möjligt. Men låt rutin råda i kärlek. Ett meddelande från en myndighet kommer att göra dig glad, eftersom det gäller pengar. En lottsedel kan ge dig vinst. Nu är det mesta bra för dig.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Är du intresserad av ett nytt arbete, du verkar nyfiket höra dig för? Du är omtyckt där du är, och jag tror inte att du byter. Bäst är det så. Nu finns chans att skörda romantiska framgångar med spännande inslag, så ta tag i den lyckan och njut av livet! Du är en vinnare i kärlekens lotteri.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Arbetsbyte just nu ger dig inte mycket nytt. Men för all del, det tycks inte heller dåligt. Var rädd om din hälsa och låt rutiner råda i arbetet. En idé du haft kan ge dig en slant, det kan bli i form av en gratifikation. Du kan vinna en liten slant på spel, även den gör dig glad.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Du får komplimanger för att du är så behaglig och förstående att umgås med. Allt du gör är positivt och romantiken ska vara till din fördel. Nu bör du mer titta än köpa. Det är bäst för dig att spara dina slantar, och måste du spela så var verkligt snål. Bäst är att avstå från spel.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Låt rutinerna råda i ditt arbete nu så får du bästa framgång. Stressa inte, utan försök att slappna av ifrån allt jäkt och låt rutiner få råda. Det verkar vara en trevlig dag för dig på kärlekens område. Här finns inte plats för ledsamheter i din väg. Bara njut av dig själv, för det är du värd.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

En tid med mer att göra i ditt arbete kommer nu. Du klarar det mesta, och det till belåtenhet. Du verkar vara frisk och gläder andra. Du bör få en dag med tur när det gäller pengar. Fina inköp kan vara rätt att göra nu, och med ett tips kan du få vinst. Din ekonomi verkar vara stark.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Rutiner är bäst i arbetet, så var väldigt noga med att inte ändra det som inte behövs. Det gamla invanda ger bästa framgång. Vila om du kan. Nu kan du få en vänlig kram. Det tycks som att man vill dig väl och du bör trivas fint med din kärlek, nästan så att vänner blir avundsjuka.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Bäst för kärleken är att du håller dig för dig själv, i ditt hems avkopplande sköna atmosfär. Att spana in något nytt i kärlek är inte lyckosamt. Idéer som du får nu är just den öppningen till en bättre ekonomi som du hoppats på. Dagen kan bli trevlig och vinstgivande för dig, men inte i spel.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Romantiskt och rart ska du få det denna så ljuvliga dag. Här slösas det med vänliga och uppskattande ord. Du är en vinnare i kärlek, så njut. Normalt god ekonomi ska du ha. Är du sparsam, får du det bättre. Chansen att vinna i spel är liten, så du bör spara istället för att chansa på vinst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0