Lördagen den 20 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Det kan bli tal om något nytt inom ditt arbete. Vad det gäller vet du nog bara själv. Du är i fin form. Du klarar de flesta av dina åtaganden. Inkomsten kan komma att öka för dig nu. Det är ditt så positiva sätt som ger resultat. Någon spelvinst är inte möjlig nu säger stjärnorna, så var sparsam.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Nya erbjudande som kommer i arbetet kan vara intressanta, men det blir inget nytt för dig. Du är frisk, men du gör ett rutinmässigt sjukbesök. Romantiken spirar för dig, njut av din väns ömhetsbetygelser som gör din dag behaglig och kärleksfull. Ta tag i glädjen så får du lyckan.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

När det gäller kärlek så ska du vara lite försiktig. Vill du förändra, så är det mindre bra. Bäst är att låta rutiner råda, så var diskret. Kostnader i massor tycks du få nu, men du har nog räknat med dem och har en reserv att ta till. Spelvinst tror jag inte på nu, så bäst är att spara.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Du måste vara det lyckligaste som finns. Romantiskt möte i en teaters magiska miljö kan bli något nytt och rart för dig. Du är kärlekens lyckotecken. Dagens lyckosammaste tecken kan vara just ditt när det gäller ekonomi. Det trygga följer dig, men vinst i spel tror inte stjärnorna på är möjligt.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Det mesta verkar gå på rutin i ditt arbete. Just rutiner är nu det bästa. Var avvaktande om någon försöker smickra dig på jobbet och bestäm själv. Du får det bra med det mesta, men i kärlek tror jag att du når störst framgång med att diskret avvakta. Så använd dig av din diplomatiska förmåga.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Det verkar bra det du gör och du får nog räkna med att man kommer att visa dig sin uppskattning, men hur det vet jag inte. Du tycks vara i toppform. Bättre ekonomi är en önskan från din sida och nu tycks man förstå dig rätt, för här kan det komma in sköna pengar. Du blir nöjd och glad.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Ta det försiktigt med vad du gör i kärlek nu. Post kan komma med romantiska anspelningar, men det stannar vid just post. Du är en uppskattad person. Får du chans till en extra inkomst så borde du ta den, för nu tycks det vara ont om pengar. Spelvinsterna uteblir. Här är bästa vinst att spara.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Här får du en ganska ordinär dag när det gäller vänskap. Posten ska dock innehålla spännande förslag - kanske ett brev som handlar om kärlek. Pengar kan komma till dig, men var rädd om dem och spara. Att lägga pengar på spel nu är verkligen dåligt. Nej, att spara är bättre för ekonomin.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Din intelligens kan sättas på prov och det kan ha med snabbhet att göra. Du är en sund och härligt bra arbetskollega, och den goda hälsan - det är du. Det som har med utbildning att göra kan komma att kosta en del för dig, men det är nog en bra investering. Lotto kan ge dig en vinst att glädjas åt.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Du får det rart nu. Här får du en ny invit till romans som även har med en resa att göra. Du njuter riktigt över att vara någons mål och ler så rart. En extra inkomst ska du kunna få, och det gör att du blir på ett härligt humör. Vinstchansen i spel är dock liten. Din ekonomi mår bäst av att spara.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Ditt sätt att umgås med andra i arbetet kan ge dig framgång. Du kan få höra att du är positiv och löser deras problem väl. Du gläds över vänliga ord. Här kan komma fina slantar. Kanske har du haft lyckan att få en spelvinst, men spara den, spel verkar inte bra nu. Din ekonomi i övrigt ska vara trygg.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Det är som vanligt i kärlekslivet, och det kan innebära att du har det bra. Några större romantiska förändringar tror jag inte på, så var nöjd. Tiden är bra för utbildning, men var snål med pengar och betala bara det nödvändiga. Vinstchansen i spel är dålig, nästan obefintlig, så spara pengarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0