Pjucks!


Funderar på lite nya skor, vad sägs om dessa?! Riktigt snygga enligt mig.. Men måste bara prata med mamma först, som är min rådgivare när det gäller det mesta. Love her!

Jag har nyss legat och kollat på a walk to remember och hej tårar igen. Grinpelle är mitt nya namn. Nej men den filmen är så himla underbar och kärleksfull. Gud när jag ser sånt där så saknar jag verkligen kärleken. Jag vill vakna och se någon i ögonen och höra och säga jag älskar dig.. jag vill gå och lägga mig med någon vid min sida. Känna värmen och andetagen. Jag vill älska någon så mycket att kärleken står mig upp över öronen. Visa för alla att han är mitt hjärta och det är honom jag är så kär i. Okej det kommer :)

Under filmen fick jag även en jävlig huvudvärk som fortfarande inte gått över trots att jag tagit en alvedon. Hoppas den går över snart för jag blir tokig annars.Får väl svepa min 1 1/2 liters mineralvatten som står här bredvid mig. åh jag kom just på att jag hade pistagenötter hemma :D nu blev jag glad. Nu ska jag knapra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0