Michael Jackson död!

såååååååååååå sjukt att michael jackson är död!!!!!!!!! Jag kan fortfarande inte förstå, den stora artisten som jag lyssnat på när jag vuxit upp.. Han finns inte mer.jag tycker det är så fruktansvärt hemskt. Kan bara tänka mig hur mycket tidningarna kommer vara bombade med dethär eftersom han var en världsartist.



Minns du Sarah?! <3 Jag har hur mycket minnen som helst av michael tillsammans med sarah, men även annars också. Han var med mig jämt ett tag, varje dag. Nej jag kan inte förstå... Han blev bara 50 åt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Måste ha varit alla hans operationer som har tagit slut på honom. Vi får se vad de säger när de obducerat honom.


Jag mår bra och är glad att det är min sista dag på jobbet idag.. Direkt efter jobbet ska jag hem och packa och göra mig iordning för sen åker jag till Enköping. Ikväll ska vi gå ut och käka kinarestaurangs buffé.. Min mage ropar redan. Nej men hinner nog skriva en snabbis senare idag. Gör jag inte det så hörs vi på Söndag igen.. Jag ska försöka att inte taffsa på alcazars andreas rumpa ihelgen egen ;) hahah .. Puss!

Kommentarer
Postat av: Stina

hahahaa, han fick hjärtinfarkt alex!

2009-06-26 @ 17:58:48
URL: http://stinahallak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0