Humöret är inte min bästa vän


Vaknade vid 12 snåret idag vilket var riktigt skönt, dock mådde jag fortfarande skit!! Hur länge ska dethär sitta? Nu kom jag nyss hem från en sväng på apoteket, affären och jag är helt jävla slut i kroppen. Och inte nog med det, äcklig magvärk också.. Bara ett stort elända idag.. Var på jättebra humör när jag vaknade men sen när min skräckfilm inte gick på bio imorgon så började jag typ lipa. Känslig?! helt knasigt humör är jag på iallafall.. Men något som gör mig glad är att det blir göteborg med lite babes i slutet av juli. Det blir shopping, hotell, krogen, mysiga restauranger på avenyn och liseberg självklart. Min sommar kan inte bli mer än bra :)
Pratade nyss med frisören också, fick en tid redan på tisdag.  Var fortare än vad jag hade tänkt mig. Vi får se hur jag kommer hem därifrån. Iallafall inte blond och korthårig. Är fortfarande inna på mina blonda och röda slingor.

Sen något som stör mig är att jag inte kan träna när jag är sjuk.. Jag som var så himla taggad och allt nu när jag fått medlemsskap på hälsoskaparna och skulle sätta igång direkt. Men nej korten ligger här på bordet och irriterar mig.
Nej usch jag skulle kunna skriva en hel uppsats om negativa saker nu så kanske bäst att jag gör att slut på detta inlägg så ni slipper höra på mitt gnäll.

Helger:
v.24 - Jobba och barnvakt
v.25 - Midsommar, fest och jobba
v.26 - Hamnfestivalen i enköping och 30 års fest
v.27 - Flyttar och powermeet i västerås, ska på stor fest i en lyx svit med bubbelpool och hela köret
v.29 - Riddardagarna och jobba
v.35 - Öltältet hela helgen i kungsör

okej det här var bara lite av alla mina roliga saker jag ska göra under sommaren. nu ska jag bädda ner mig själv med ett nytt försök att se en film. puss!

Kommentarer
Postat av: Stina

Jaa den är jätte fin, jag fick den av kim :)

2009-06-11 @ 17:50:31
URL: http://stinahallak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0