Barnvakt




Okej min kväll igår som barnvakt var faktiskt jättemysig! Första så åt vi god mat och sen busade vi i flera timmar, byggde lego, lekte tjuv och polis. Alla var nakta (förutom jag)!! Sen var det läggdags och då var det pyjamas och godnatt saga som gällde. Sen somnade mina högt älskade kusiner så fint så fint. De är så fruktansvärt charmiga och gulliga så ni förstår inte, men absolut inte alltid. Igår var det:
- fan fucking helvetes bajskorv du är...
haha kanske inte lika charmigt, men det tillhör väl åldern antar jag. När de väl sov kom mamma och gjorde mig sällskap. Vi låg och kollade på en kärleks film och jag proppade i mig chips och godis. Filmen såklart började jag grina av. jag tror mina känslor är påväg tillbaka. Pojke möter flicka, jättekärlek, flickan är svårtsjuk och dör i slutet. Okej jag borde inte se sådana filmer för tårarna går inte att stoppa. Tanken på att förlora någon man älskar så högt på jordet gör mig illamående.

jag är så trött så trött så ni förstår inte, men idag är sista dagen på jobbet sen är jag ledig i hela tre dagar innan det är dags att jobba igen. Så himla skönt. Dock ska jag jobba med annat de dagarna men det är en helt annan sak. Klippa mig och färga håret ska jag även göra. nej nu måste jag borsta tänderna. puss till er och fuck till vädret som gör mig galen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0