Mycket saknad

Sitter på Näthandels lektion .. Men vi håller inte på med näthandel, utan marknadsföring till våra företag :) Stina och Maria är hemma idag med. Rätt tomt utan dem faktiskt. I eftermiddag ska vi ha våran första estetisk verksamhets lektion.. Hm undrar vad vi kommer får göra. Ska hoppa av tåget i strängnäs efter skolan och springa in till min frisör, och jag hoppas med hela mitt liv att hon har en liten tid att klippa min lugg på. Jag har ångrat mig, jag vill inte spara ut luggen. Den är så jävla äckligt kräsligt ful nu så kan inte ens ha den utsläppt "/ Så hoppas verkligen hon har en lite lucka för mig.

Är nervös inför imorgon. Jag kommer svimma, jag känner det på mig!
Smärtkänslig som jag är.

Nu längtar jag till helgen så jag får komma bort härifrån. Vill släppa allt som ligger i mina händer för tillfället. Orkar inte med människor och problem. Vill bara vara ensam. Låt mig vara!
Älskling, på Fredag kommer jag, och jag längtar som aldrig förr <33

Mamma kommer hem inatt, finns inga ord för hur mycket jag längtar efter henne. Brukar inte sakna henne eftersom jag är rätt självständig men nu har det runnit över glaset. Imorgon får jag krama dig mamma.


Jag älskar dig ♥

Nu måste jag ge mig och sara en spark i rumpan så vi får börja jobba igen.
Puss, Alex

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0