barnvakt


Jag skulle aldrig klara av att leva utan denhär låten just nu!

Min tandställning blev fixad idag, så himla skönt att slippa den där tråden i kinden. Dock fick jag fortfarande ha kvar den tunna fula tråden. Men ska tillbaka 19 maj för att spänna och då ska jag få en tjockare. Pratade med min älskling imorse. Operationen hade gått bra, dock mår hon grymt jävla dåligt. Önskar bara jag kunde vara på sjukhuset och vara hos henne nu. Håller tummarna att hon får åka hem efter fredag så hon slipper ligga över helgen. Min lilla skruttis♥

Det gick jättebra med barnen idag, mycket bättre än vad jag förväntade mig. Trodde det skulle bli massa strul när jag skulle hämta de på dagis. Men nej de följde så glada med mig därefrån. Vi fikade med lite festis och smörgås på en bänk i solen. Sen så gick vi ner till lotten där jag stod i 2 timmar och puttade på den där gungen. Hej och hå, hej och hå!
Fick även jaga den lilla skitungen som vägrade sluta jaga de stackars ankorna. Väl hemma i deras hus blev det matlagning och sen middag med de små krypen. vilka gullisar de är alltså...barnkär som jag är!

Sen drog jag till ica och handla massa mat och mötte upp ulrika. Shit vad jag saknar den tjejen, vart tar all tid vägen? Blev ingen lång stund vi fick ses, men jag fick se ditt söta leende iallafall. Vi får ta igen detdär sen.

Nu har jag precis svept min kaffe och ska stoppa in ett tuggummi i munnen för att minska mitt ätberoende. Blir väl en film nu skulle jag tro. myspys!
PoK

Kommentarer
Postat av: Ulrika

du är bra! <3

2009-04-16 @ 20:38:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0