hela världen är så underbar!


tight!

-Nu
är det slut på alkohol
det är slut på dåliga matvanor
det är slut på sena nätter
det är sluta på arga och sura miner

-Nu är det dags för bra mat
det är dags för tränings schemat igen
det är dags för att börja tänka lite vettigt'

Lovet är snart slut vilket känns helt förjävligt då jag verkligen INTE VILL, VERKLIGEN INTE VILL börja skolan igen. Jag början fan nästan gråta när jag tänker på hur mycket plugg jag har som jag inte gjort över lovet som jag skulle. Hur mycket jag kommer ligga efter och hur skit det kommer gå på alla mina nationella prov för att jag alltid är så otaggad. Lovet har iallafall varit helt underbart, sjukt bra väder, alldeles för mycket fester, men också grillkvällar, myskvällar och lite annat trevligt. Hela lovet har varit en stor impulsgrej. Inget planerat utan bara tuta och köra.

Idag skulle jag ta en tidig buss till enköping till baby, men som sagt är det röd dag och söndag så bussarna gick inte som jag ville. Måste därför vänta på att mamma ska komma hem i eftermiddag. Men längtar så galet mycket efter dig gumman, vi får ta en hel helg sen så vi får lite mera tid.

Jag har insett att vissa människor är fan omogna från topp till tå. Och då snackar vi inte ålder. Jag har också insett att jag ska sluta vara så himla känslig och dalta med allting. Jag ska från och med nu ta allting med en klackspark.

Nu ska jag kila ner till mina dudes. puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0