Ny vecka!

Hej på er!!
Hoppas ni mår bra, för det gör jag :) Helgen har varit fantastisk! I fredags kom alex hem och hälsade på och vi träffades på en fika direkt efter att jag slutat jobba. Så himla kul att se henne ♥ Det var hela 8 månader sen vi sågs sist!
Sen spenderade jag fredagskvällen med min älskade man.

Lördagen startades med en lagom sovmorgon innan jag och baby åkte till ÖoB och willys för att storhandla.. Väl hemma hämtade jag upp alex och så gjorde vi oss i ordning inför kvällens bravader. Vi åkte in till elin i strängnäs och åt kinamat och sen gick vi vidare till sju rum och kök innan vi gick ut på krogen. Vi fick en toppenkväll med mycket folk och mycket dans!

Söndagen spenderade jag i sängen och i soffan. Jag var död och mådde mest illa hela dagen. Men en godispåse fick åka ner i magen. Hörde om filmen "Älska mig" och tänkte att det säkert var en b-film som de hade gjort. Men eftersom de är ungdomar själva som gjort filmen mot mobbning och trakasserier kände jag att jag ändå ville se vad det var för något.

Jag kan starkt rekommendera den för framförallt yngre ungdomar. Och jag hoppas att denna film visas i varenda skola/klass i hela sverige. Den är så fruktansvärt hemsk och jag ryser över att ungdomar kan vara så fruktansvärt hemska och vidriga mot varandra. Sen mår jag illa av att INGA vuxna ser vad som pågår i klassrummet, utanför klassrummet, på skolgården, i omklädningsrummet?!?! För er som vill se den så finns den i delavsnitt på youtube i 6 delar. Så för er som inte är så händiga på att ladda ner eller inte är något större fan av det kan lätt sen den där istället :)



Haft en kanondag på jobbet idag och just nu njuter jag av att se jonas stå i köket och laga jättegod mat. Han är för bra och för underbar min lilla kock! Gott luktar det också :D

Nu ska jag fixa lite innan middagen är klar, kram på er!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0