totally amazing

Jag är världens gladaste just nu för Alex ringde nyss och sa att hon kommer hem imorgon isället förens den 14 oktober!!!! Jag är så glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen...Vi har inte setts på 8 månader, så det ska bli så himla kul att se henne imorgon efter jobbet ♥

Dagen har varit riktigt påfrestande så det var så skönt att komma hem idag till en famn full av kärlek.. Det behövdes inga ord utan bara känslan av att han alltid finns där och stöttar mig när jag behöver honom. Och idag gjorde jag det, var nära att bryta ihop. Men efter lite pussar, kramar och mat så kändes allting mycket bättre.

Vi kom hem för ett tag sen, för håll i er! Vi har varit ute och sprungit tillsammans, det gick kanon. Det var första gången men det fungerade kanon.. Så kul när man hittar något man kan göra tillsammans som både ändå måste göra. Varför träna på varsitt håll när vi kan träna tillsammans ibland?!

Men när vi hade sprungit ca 5 km så spang vi till Ica och handla en weinerbrödslängd ;) vi måste ju ha belöning också såklart! Så nu sitter vi och smaskar här förfullt.. Önskar er en trevlig kväll!

här kommer fler bilder från manchester:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0