nystart

Jag ska göra ett tappert försök att börja skriva här i bloggen igen tänkte jag (:
Igår kom Martin, Simon och Emelie på besök. Vi åt galet mycket onyttigt, såg två avskyvärt äckliga skräckfilmer. Jag skrek så både min chipsskål och simon flög ;P sorry!! Killarna blev kvar över natten, eller så mycket natt blev det inte eftersom vi inte somna förens runt halv 5 någongång..

Första morgonen jag har sovmorgon på, klart pappa ringer och ska prata om ikea.. suck och herregud vad jag inte var vaken när han ringde.. Och han tyckte jag var konstig som låg och sov kl 09.00 på en lördag .. Iallafall så pallrade vi oss upp efter tio någongång för emelie skulle på match och killarna hem till eskilstuna. Så när jag blev själv runt halv 12 så satte jag igång och pluggade. Satt i två timmar =) mycket duktigt alexandra! Nu har jag bara ett kemiprov att göra på fredag sen är jag ikapp allting jag missat..nästan..

det skulle blivit utgång ikväll egentligen, men eftersom jag inte mår så bra så skiter jag i det och åker med lite folk och bowlar istället (: så det blir väl några öl ikväll kan jag tänka mig..och troligtvis lite förkrök hos mig innan vi drar!

Nej nu ska jag göra mig iordning lite och gå ner på stan och lämna in filmerna så jag inte för böter. puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0