Redhead!

Oj det blev inget inlägg igår.. Jag hade verkligen inte enda sekund att sätta mig att skriva! Studiegruppen kom till mig vid 9 och eftersom jag var så trött gick jag typ upp precis innan dem kom. Vi pluggade stenhårt fram till 15.30 och sen tog vi äntligen helg. Jag var verkligen sveriges fräschaste kvinna igår. Osminkad, svintrött, skitigt hår uppsatt i en knut mitt på huvudet och sen min rosa mjukisdress. Men jag trivdes som aldrig förr. Men inte undra på att folk titta när vi var på ica maxi och handla ;) haha ..

Jag och Lusifer hämtade upp Linnea efter att hon tränat och så åkte vi och köpte lite på systemet och sen massa annat smått och gott. Vi skulle ju nämligen ha spakväll. Så det var hårfärg, ansiktsmasker, naglar, hårinpackningar och jaa you name it. Vi körde även en drive in på max vid halv åtta och då var vi svin hungriga. Väl hemma kastade vi oss på maten och sen började tjejerna färga mitt hår. Och så mycket som vi skrattade under den där timmen har jag inte skrattat på länge. Sen när färgen var i så tänkte jag shiiit mitt hår kommer bli lika rött som bacardi breezer watermelon!!! Natalia vad har du gjort!! Men när väl färgen var ursköljd så var det inte så rött, det blev faktiskt bra :) Det är en blandning mellan vinrött, lila och mörkbrunt!

Vi höll på till ett inatt med fnisser och flams och massa ansiktsmasker och grejer. Alltså dessa tjejer är exakt likadana som mig. Trodde inte det gick att hitta sina själsfrändar på ett och samma ställe. Vi är hur öppna som helst med allting och ja det går inte att beskriva. Men de är både puckade, roliga och helt fantastiska vänner!

Tänkte igår guud vad skönt att inte ställa klockan imorgon så jag äntligen kan få sova ut.. Nej men jag vaknar kl 7 första gången, 8 andra gången, 9 tredje gången och sen gav jag upp. Att gå upp 9 en lördag händer inte ofta. Men har suttit hela förmiddagen och skrivit personligtbrev och cv .. Så nu väntar jag på natalia och så ska vi gå på stan idag och jag ska även söka jobb. Det är dags för det!

Nej nu måste jag göra mig färdig innan lusifer kommer. PUSS!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0