Även om humöret är ont så tackar jag för att man är en god människa!

När klockan är 12 på dagen så känns det som klockan är 17.. Snacka om att dessa förmiddagars föreläsningarna gör mig helt knäckt. Måste medge att nervsystemet var betydligt roligare än cellen. Men hur i hela friden ska jag kunna lära mig allt detta? Jag brukar sällan säga att saker är omöjligt eftersom jag är en riktigt envis jävel. Men detta är fan omöjligt...

Arbetsintervjuen gick mycket bra, men tiderna strular som bara den eftersom våra lärare har fått för sig att vi ska börja två veckor tidigare än alla andra. Så sista arbetsveckan är min första skolvecka. Men hon skulle ringa mig nästa vecka och innan dess så skulle jag kolla upp hur mitt schema ser ut och kolla om jag kanske kan vara ledig från skolan första veckan. Att det alltid är något som ska strula.

Pratade med både mamma och jonas efter och både var sura och trötta så nu är jag också sur och trött! Man ska bannemej inte ringa någon när man är på bra humör för det blir nästan alltid att man blir på dåligt humör. Känns ju jättekul nu! gaaaaah...

Nu ska jag sätta mig och plugga resten av kvällen och ingen ska störa mig. Helen kommer sen och gör mig sällskap! Men först ska jag gå på jakt efter mitt goda humör igen.

dagens goda gärning: jag och helen har räddat en mamma och hennes son från en källare nere i en tvättstuga vid oxhagen.. (de satt inlåsta och kom inte ut).. Så efter många samtal så fick vi tag på fastighetsskötarna som skulle komma och hjälpa dem där ifrån.

puss o kram


nu vill jag bara vara sådär liten och söt och inte irriterad och sur..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0