Kärlek och åter igen...kärlek!

Helgen bjöd på både fredagsmys,idol,min älskling, chips, fläskfilé, rödvin, älskade evelina, eskilstuna, sushi, affärer, bilresa, matlagning, sminkning, läskiga grabbar, godis, ännu mer vin, skitsnack, skratt, massage, lite sömn, hemmagjord pizza, promenad och massa mera.. Haft en riktig kanonhelg som jag önskade gärna kunde varat lite längre!

Det är måndag igen och hade planerat min dag så himla bra till en början. Jobb till 12.00, ett core pass, sola och sen hem och laga middag till baby.. Men icke! Fick jobba över till 16.30 och missa både träning och allt annat. Men nu är jag iallafall hemma och maten är snart klar. Ska iväg och träna ikväll istället :)

Idag släppte en sten från mitt hjärta! tänk vad lätt det är att bara älska människor och visa omtanke och känslor. Jag mår så mycket bättre efter att jag gjorde en sak idag som jag velat göra så länge!!!

Annars så har en av mina bästa vänner, stina!! gått och skaffat sig en kärlek i Spanien!! Det är jättekul för dig och jag är så glad för din skull älskling!!! MEN det skulle ju inte skada om du hade hittat någon lite närmre mig så jag fick ha dig nära ;) Men kärlek är kärlek!! Helt underbart ♥

Kan ju säga att det bara är 3 veckor kvar tills jag ska iväg till värmen!! Förstår om ni inte alls är avundsjuka! ;) Nej nu måste jag koka lite ris innan J kommer hem. Puuss




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0