Sååå äckligt!!

När jonas gick upp 5 imorse så tyckte jag att det kröp något på min kind (men jag vifta bort det), sen kände jag samma känsla i nacken (ännu en gång vifta jag bort det och trodde det var mitt otroligt yviga hår), när jag sen kände samma sak och verkligen förstod att det var något som sprang över min rygg så sträckte jag mig efter mobilen för att lysa..trodde att det var någon liten myra elller fluga!! Men det var det inte UTAN en så jävla stor spindel som sprang rakt över sängen när jag lyste på honom. Jag skrikandes och kastade både tecken och kuddar gjorde så jonas kom springande..

Tur att han dödade spindel med våran stora väckarklocka :) men eftertanken på att jag hade haft den där stora spindeln i både ansiktet, i nacken och på ryggen gör att jag fortfarande ryser..
Jag är normalt inte rädd för spindlar alls, men när man är precis nyvaken i mörkret och ligger under sitt varma täcka så blir det en skräckupplevelse istället !!!!!!

Inge jobb idag, så tänkte ha denna dag till att enbart kurera mig.. Ska fixa med lite annat också, men det ska gå väldigt lugnt till :)










Jag saknar verkligen alla er och Kalmar!!♥
Men alla minnen jag har tillsammans med er kommer jag alltid bära med mig i min livsryggsäck!


Kommentarer
Postat av: helen

underbara bilder underbara alexandra!! :D vilka tider! hhehehe

2011-08-25 @ 14:56:03
Postat av: Linnea

2011-08-25 @ 20:57:26
Postat av: Linnea

Och vi saknar dig!! Du får minsann ta ledigt en helg och komma och hälsa på oss! Och du kan räkna med att någon helg kommer det 3 blondiner till dig :) <3

2011-08-25 @ 20:58:44
Postat av: Nalli

ohh gumman saknar dig med!! du får ta ner o komma ner snaart!!! miss you <3

2011-08-25 @ 21:17:44
URL: http://nalli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0