R som i rastlös

Rastlös som jag är har jag pulat lite med bloggen.. Inget avancerat utan jag behövde bara lite förändring! Har haft sex and the city maraton med mig själv och bebis. Vi har ätit glass tillsammans också. En riktig chips-ätare är han också. Men inga sånt ikväll!

Blev bjuden på julbord den 8 december för hela förskoleenheten på värdshuset. Åh det kommer bli kanonmysigt och jättesmarrigt. Men lite dumt att lägga det på en Onsdag kanske, för man lär ju bli sugen på lite öl och vin :) Men arbetsdag efter är väl sånt man får ta om man ska ha det så festligt en onsdagkväll med kollegorna och hela faderullan.

Idag hade vi fotografering med alla barnen, både grupp och enskilt. Och jag har till och med fotats både med min lilla småttingsgrupp och enskilt. Just enskilt fotografi är inget jag är så stort fan av.. Det kändes som om jag var i skolan på nytt. Förr gjorde man ju sig alltid iordning och planerade kläderna väl. Men idag kom jag till jobbet utan en aning om att jag skulle vara med på fotona. Men strunt samma, man har väl bara ett utseende..



myslåt..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0