1 November!

Hej och hå!! Det är första November, helt crazy.. Min bror blir 18 år om 4 veckor, vintern knackar snart på dörren och julen måste börjas planeras. Gran, julklappar, julpynt, julmat, minijulafton med vännerna?!, ja det är massor som man måste ta tag i. Men det kommer inte jag göra just nu :) Men lite mysigt är det faktiskt!

Jag gick och ja mig 19.40 igår.. Så himla skönt!! Vart totalt utslagen och kunde helt enkelt inte hålla ögonen öppna. Fast om man tänker så var ju klockan faktiskt 20.40 eftersom vi ställt om dem. Och då var det inte så jättetidigt. Är det ingen mer som tänker så?! Iallafall den första dagen.
Jag funderade på det om vi i sverige skulle börja andvända oss utav euro. Jag skulle bli helt knäpp och börja jämföra svenska kronan för att se vad prylen egentligen kostar. Och skulle den kosta mer än vad jag är van vid så skulle det vara för dyrt. Detta sker i mitt huvud, men så är det ju inte. Valutan är ju bara värd en annan sak och man förhåller sig ju till vad den är värd och hur mycket man får i lön. oh herregud nu rinner tiden iväg och jag sitter här och babblar om  massa strunt.

Ikväll blir det iallafall dubbelpass på hälsoskaparna.. Och håll i er, alex har fixat en provvecka så nu ska jag träna slut på henne ;) nejdå men veckan kommer bli kanonkul när jag har henne med mig där uppe.

Här har ni något sjukt.. Daniel Norberg från idol, det där lilla chartrollet ni vet?! Han jobbar ju med röster.. Och i den här videon står han för alla röster. Det är helt ofattbart. Hur kan man förändra den så?! Ja alla har sin tallang.



puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0