Det rör mig inte i ryggen, men skämms du inte? du är så fruktansvärt pinsam..

Nu är jag här igen, har haft lite mycket att göra så har inte riktigt hunnit med detta.. Dagarna är smockade med jobb och kvällarna med träning, mys och sällskap.
Jag är jättelycklig att snön är här, det är så mysigt. Massa ljus och julmusik.
Har nyss kommit hem, har tränat och nu äter jag. Har gått upp till 5 pass i veckan så nu börjar jag verkligen känna att kroppen tightar till sig. Men ack så smal jag blir i ansiktet, det tycker jag inte om. Varför kan jag inte träna upp muskler där? Eller jo jag får skratta mer helt enkelt.

Igår färgade jag håret, skulle slinga ljusbruna slingor för att få lite mer liv i det hela. Men jag vill fortfarande vara brunett. Men misslyckades rätt duktigt då slingorna går åt det oranga hållet. Igår var det hemskt och jag ångrade mig, men idag ser det bättre ut och har fått massa komplimanger om att det var fint. Så det är väl bara att tacka och ta emot och se glad ut.

Imorgon är det fredag vilket betyder alkohol och utgång och inte nog med det. Jag blir klädd i min vita spetsklänning och svarta stövlar för det är ju white RnB party. Så man ska tydigen vara vitklädd. Kommer bli grymt skoj..

Det är 3 veckor kvar tills jag får veta vart jag kommer flytta. Åh så spännande, jag längtar verkligen! Och det är bara 8 veckor kvar tills jag ligger på stranden i egypten. Åh allt kommer gå så snabbt. Sen är det liksom bara hejdå i januari. Åh vad jag kommer sakna min familj och mina vänner. Men ni som verkligen betyder något kommer jag ha kvar och det vet jag, er släpper jag inte och vi får ses så ofta vi kan. Onödiga människor försvinner automatiskt.

Nej det var väl vad jag hade på hjärtat just nu, telefonsamtal väntar. Hoppas ni har det bra och inte har snöat in er. puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0