Lägenheten är som ny!

Söndagar går ju så sakta, men dock inte denna.. Under tiden jag städade lägenheten fick jag fnatt och fick för mig att jag skulle möblera om allting. Jag är så trött på allting och behöver förändring, och det finns inget roligare än att möblera om. Förr gjorde jag det en gång i månaden, men den här lägenheten är jättesvår och mina prylar jag har är inte de lättaste att möblera med. Men nu har jag iallafall släpat runt allting och jag blev faktiskt nöjd, känns som en helt annan lägenhet nu. Åh jag kommer älska att vara hemma och soffan står på en mycket bättre plats. Jag kan till och med titta på tv från sängen nu också. Vilket lyx..Tänk om jag kommer börja kolla på tv?!





Ni som inte vet hur jag bor kanske inte riktigt ser vilken förändring det är.. Men ni som varit hemma hos mig lär ju se skillnad. Mysigt va?!
Nu ska jag bege mig ner på stan och handla. Mamma och Pappa kommer på middag, det är ju farsdag.. Sen ska jag bara söndagsmysa resten av kvällen och fortsätta se en film jag börjat kolla på, verkar skitbra. The watcher!

puss!

Kommentarer
Postat av: My

det vart mycket bättre :) mysigt <3 filmkväll snart!

2010-11-14 @ 21:19:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0