Ljudet av ett annat hjärta

Är det något jag tycker om är det gyllene tider. Det är sommar för mig! Såfort jag hör en låt så får jag minnen från sena sommarnätter eller galna sommarfester. Finns ju inget bättre. Jag minns i somras när jag, elin, alex, jessica, jocke och danne låg i lotten från två på dagen till typ åtta på kvällen. Vi hade med oss påsar fulla med is och dricka i mängder. Solen stekta fruktansvärt och brännan var inte skön den kvällen. Åh jag skulle vilja kunna ta tillbaka vissa stunder som den. Tur att vi har fått egenskapen att kunna minnas. Man lever ju oftast på fina minnen!

Har nyss kollat lite på sökningen till kalmar.. det är 2 veckor kvar sen får jag svar! Och det ser grymt ljust ut. Knappt några alls som sökt nu till våren och eftersom jag bara låg 4 reserv i förra sökningen så kan jag ju nästan ropa hej kalmar här kommer jag :D .. Ja det går mot ljusare tider och jag längtar verkligen. allt ska bli så kul, och framförallt att komma ifrån den här staden..

Imorgon är det fredag och jag säger bara, jag ska absolut inte ta det lugnt! det sista jag ska göra, det sista jag ska göra hela helgen. tänker köra på tvådagars utan tvekan. jag är så less på allting så måste roa mig lite känner jag. eller less är jag inte, men jag hinner inte med allting jag skulle vilja göra. jag hinner inte träffa mina vänner, jag hinner inte ta hand om mig själv, jag hinner inte träffa min familj etc.

Nu ska jag fixa med mina naglar så de blir jättefina tills imorgon.

puss!


Kors i taket, jag i baggy-jeans.. det händer inte ofta! vet inte varför jag inte är så stort fan av det, på andra tycker jag det är skitsnyggt men jag själv känner mig som en trasdocka. jag trivs bättre i tighta jeans och har väl alltid gjort. men de ligger där i lådan och blir använda ibland iallafall..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0