Jag älskar att lära från misstag

I’ll try to sex you up the night has got me love sprung
I won’t stop until the sun is up oh yeah
My heart is a dancer beating like a disco drum
Beating like a disco drum… beating like a disco drum…

Har haft mamma och pappa här en stund ikväll, de blev bjudna på lasagne och en god sallad. Det satt fint i magen. Sen blev det kaffe och mina älskade damsugare. Finns ju inget bättre. Nu sitter jag här med massor av ljus runtomkring mig, hela lägenheten är full av goda dofter och jag är nyduschad och ren. Jag är sliten som jag vet inte vad, måste nog snart gå och sova om jag ska orka med morgondagen. Var längesen jag var såhär trött. Men kanske inte så konstigt efter två utekvällar på krogen i full fart. Det tar på kroppen.. Skönt med måndag imorgon så jag får träna och äta ordentligt igen. Men jag måste ju bara nämna att jag redan längtar till nästa helg som är fullplanerad av bara massa härliga saker. Kommer bli riktigt bra. Men jag kanske måste backa bandet och leva denna vecka först. Jag är ju så dålig på att leva i nuet, ligger alltid ett steg före.

Men jag anser att har man alltid något att se fram emot så lever man lycklig och det är precis vad jag gör också. Har så mycket som väntar så jag blir helt pirrig i magen. Vet inte vad det är som är så spännande egentligen. Men känslorna får mig att studsa upp på morgonen och dagarna bara flyger iväg av skratt och roliga saker. Kan nog inte sätta ord på det, men det känns bra iallafall..

Nej ska fortsätta min söndagskväll en stund i soffan innan jag går till sängs. Ha det så mysigt ni med.

puss!



Fick alldeles nyss reda på att jag inte kan räkna med något sex mellan jul och nyår, för det är visst "mannens säkra period". Då står staken i fönstret , kulorna hänger i granen , skinkan är på bordet och pungen är tom...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0