en annorlunda midsommar!

Ja min midsommar var ju inte som alla andra vill jag lova !!
Det var hur mysigt som helst till en början, vi var hos agnes och träffade massa trevligt folk:)
Sen så lämnade vi hennes fest för att dra vidare till en annan som vi inte hittade till. Så vi sprang runt i 2 timmar i klackskor och letade efter ett rött hus :S Hallå ett rött hus i Mariefred. Hur många finns det liksom inte?! xD

När vi väl hittade festen så sög det så vi drog till nästa fest och där var det 6 stockholmare som var värsta äcklena och alla låg typ däckade .. Vi drog rätt snabbt därifrån också.. Vi bestämmde oss för att dra till Agnes på efterfest, men vi han inte så långt tyvärr..

Vi blev jagade av två män i 20 års åldern från konsum till rödlysena i natt 01.00!! Från en början när dem bara gick efter oss så försökte jag lugna sarah att inte skrämma upp oss.. Men sen när dem började springa efter oss och skrika:"MEN STANNA DÅ FÖRHELVETE!!" då var det bara av med klackskorna och kuta för våra liv. Jag kan säga att jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Vi sprang så fort så jag tror inte ens vi själva förstod hur fort vi sprang. Jag fick feta äckliga bilderna i huvudet, att nu är det kört nu blir vi våldtagna!! Gud så rädd jag var. Sarah's pappa var som tur var nere i stan på 2 röda och hämtade upp oss. Vi fick prata med poliserna och dittan och dattan .. Men efter en liten förklaring så var det inte så farligt som vi trodde det var .. Men ändå, jävla idioter som jagar ungatjejer och dessutom springer och skriker efter dem med värsta hotfulla rösten ..

Väl hemma hos Sarah var det lugnt och skönt och vi satt och pratade till en film som rullade :)
Vi kom i säng halv 5 och vi gick upp kl 09.00 igen för att jag skulle jobba.
Tänkte att idag är det dagen efter midsommar så det blir lugnt och skönt. Inte kul att jobba bakis och trött.. Men jag trodde visst fel !! Det har varit fullt ös hela hela dagen ända fram till 5.. Nu är jag iallafall hemma och jag tackar gud för det. Blir nog en tidig kväll för mig skulle jag tro, eftersom jag jobbar imorgon också ;)

En god nyhet är att min mage är helt bra igen :D är så himla glad för det, hatar att ha problem med magen :S haha tror den saknade lite vin ;) nej skämt och sido den är iallafall bra nu !

Nu ska jag peta i mig lite mat och dricka cola:) Är ensam hela kvällen och det är så galet skönt ! Jag älskar det.



PussPuss ..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0