lite klagande och lite bra

Jag hade verkligen planerat min dag att jag skulle åka in till strängnäs och sola lite och ta det lugnt :) Men nej så blir det inte, är total slut efter i natt och tror jag ska gå och lägga mig igen om ett tag.. Det kommer bli skönt med en riktig ensam hemmakväll ikväll! Funderar på att bara mysa ner mig i soffan och kolla på en bra film och så.

Kvällen igår var faktiskt helt okej :) Om Pontus håller sitt "vad" så ska jag ha 1000 kr av honom.. Du bli fattig lilla gubben! Och tack PE för att du skjutsade hem alla tjejerna i natt.. PÅ tal om ingenting.. Förstår inte varför killar ska roa sig att ta kort på sina håriga rövar med min kamera. När jag tittar på bilderna dagen efter så har jag minst en hårig röv från en kille på storbild. Tror ni jag tänder på det så är ni helt fel ute pojkar.

Mitt hår börjar fläcka sig igen :( Jag önskar bara slingorna kunde försvinna under håret så jag slipper skifftningar i grönt :S Jag ska liksom inte färga mitt hår förens den 11 augusti !! Det är liksom hur långt som helst kvar..Men blir det värre så får jag boka en tid tidigare..

vilket väder ! Jag bli sur och depprimerad.
Alexandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0