stora staden

Okej här kommer Sarah efterlängtade inlägg bara för att hon är så super söt och för att jag inte varit hemma på hela dagen<3 PussPussPuss på dig älskling!

Idag har jag varit i stockholm hela dagen med mamma :) Vi åkte in så vi var inne kl 11.00 och kom hem 21.00 !! Nu tror ni säkert att vi köpt hela stockholm, men det har vi tyvärr inte gjort :P Hittade faktiskt inte så mycket kläder, typ ingeting alls :S är så galet kräsen, så hoppas jag hittar mer i Danmark:D Det blev iallafall 2 tröjor, 1 klänning, lite trosor, ett bälte, örhängen, nagellack, nagellacks remover, balsam spray, plånbok, solglasögon och lite sådant :) Lite småkraffs sådär..
Har iallafall haft en jättebra dag med mamma, god lunch, god fika och ja allting har varit bra förutom när jag fick psykbryt på mamma mitt i stan :S Ställde mig och skrek att hon var dum i huvdet och så :( Skämms verkligen som fan nu.. Var verkligen inte mening, vet inte vad som hände ! Skyller på att jag har mens ;) höhö..Men jag älskar ju dig och det vet du mamma <3

Träffade också min drömkille på mc donalds av alla ställen :D Flörtandet började ju direkt såklart mellan oss båda !! Men man kan ju inte få allt här i världen :P men lite busig får man faktiskt vara (Y)

Imorgon ska jag och tjejerna åka in till strängnäs och ha en mys-dag! Vi ska käka lunch och sola och ja, ha allmänt trevligt<3

Nu är det dags för ett samtal till Sarah och sen lite själv omsorg i badrummet ;)
Puss på er !<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0