Helgen!

jag älskar dig gumman!


Ja riktig dålig är jag på att skriva här i bloggen men har faktiskt inte haft tid då jag inte varit hemma i helgen..I fredags åkte jag till kungsör direkt efter skolan, det blev firande för maria som hade fyllt 18 år.. Hela hennes släkt var där och det blev massor av jättegoda pizzor och kladdkaka. Jättemysigt verkligen! Sen blev det utgång på öltältet i kungsör, mycket trevlig kväll. Lördagen for jag hem till min lilla stad igen och det var bara att ladda om och fixa sig för att sen dra till alex och carro. Vi tre satt och förfesta och hade riktigt party.. Sen tog vi en taxi in till beachen där vi partade loss hela kvällen. Mycket lyckat!

Idag har man ju mått som man förtjänat.. Blev lunch med alex och carro och en sväng i mariefred för att sedan hem och ta det lugnt. Blev inte så mycket av det då sanna ringde och ville att jag skulle kolla på tjejernas fotbollsmatch. Så åkte ner en stund men det var sjukt kallt så jag drog hem igen efter halva.

Vill helst av allt bara lägga mig och sova nu, men dum som jag är bokade jag in tvätten så får inte komma isäng förens 23.00 ikväll.. bara att gilla läget och ladda om för en ny skolvecka. nu har jag inte så mycket mer att dela med mig av .. Jo kanske .. det är bara 17 dagar kvar tills jag och baby glassar i turkiet och dricker drinkar<3 längtar satan!

pusspuss!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0