Let your mind blow, all your sorrows away

Åh det är så skönt att vara hemma, jag har aldrig uppskattat mitt hem så mycket som jag gjort de senaste veckorna! Jag är helt slut om dagarna.. Och jag trivs med det till viss del för jag har ändå energi kvar att förmedla till andra människor ändå. Och det är det viktigaste! Jag vill inte ses som tråkig, trött och inne i mig själv för så är verkligen inte jag. Men det tror jag redan de flesta vet!

Idol var jättebra idag, många bra röster! En snygg brottartjej och som vanligt.. Min andreas♥ Han blir bara snyggare och snyggare för varje gång jag ser honom. Får bannemej tuppjuck!!
Kom på tidigare under kvällen att det är Kungarna av Tylösand ikväll och blev på toppen humör. Jävla skitprogram egentligen, men så himla kul.. Nått måste ha gått fel till i dedär hjärnorna. Skadeglädje, den bästa glädjen!

Min älskade bästa vän tillägnade mig en låt idag och den var så himla fin..
Hon skrev såhär:
"Tillägnar den här låten till dig: JJ - Let go
Lyssna på texten så förstår du varför också.
Älskar dig"

Let's go
Let your mind blow
All your sorrows away


Väldigt tung men ändå fin! Men jag mår bra nu igen och det har jag mycket att tacka henne för.

Nej om man kanske ska göra sig redo för the crazy program och lägga sig i sängen. Borde egentligen sova eftersom jag ska upp 06.30 imorgon. Men jag kan ändå inte sova än så!

Och mamma kommer i övermorgon, har inte sett henne på 21 dagar! gud så jag saknar min mamma!

Åh jag bara älskar henne!!!


föresten jag har sökt nu till högskolorna!!! Tro det eller ej men Kalmar ligger i topp och sedan Halmstad på en andra plats.. Men har sökt 12 olika högskolor så nu jävlar ;)

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0