Jobb precis hela dagen och träningsvärk

Good Morniing!! Idag blir det absolut ingen löpning för min träningsvärk är inte okej.. Ska försöka mig ut på en snabb, lång, promenad istället :) Men jobbar mellan 07.30 - 16 och sen tänkte jag nog sola efter det.. Och sen börjar jag jobba 18.00 igen. Ååh jag kommer inte vara rolig ikväll, trött trött trött!! Men ska försöka hålla uppe humöret ändå, och det är inte så svårt när man jobbar med barn.

Har en del saker att göra men jag hinner inte just nu.. Massa papper att fixa, lämna, hämta, ringa samtal.. Ja jag har alltid något hemligt för mig :)

Jag vill köpa nya kläder, nya skor, ny jacka och nya underkläder! Och jag orkar inte vänta  utan jag vill nununu.. okej jag låter som ett barn som vill ha något! ;) Men jag är så illa tvungen att vänta till minst nästa månad eftersom jag måste spara lite först. (spara är nog mammas favoritord)

När jag slutade röka så haka mamma också på.. Vem tror ni klarar er längst?

Jag: Jävligt målmedveten och har stark vilja. Faller inte för grupptryck och när jag vill något så gör jag allt för att klara det. Har heller oftast inte så många bortförklaringar..

Mamma: Svag, faller för grupptryck har väldigt bra bortförklaringar (tycker hon själv) .. Och när det blir jobbigt eller vinet kommer fram så kommer även ciggen.

hahahahaha förlåt mamma men det ligger faktiskt sanning i det här och det är bara svälja sanningen :) Och efter att jag pratat med henne igår så lät det som att "Ja men bra att det går bra för dig, jag börjar imorgon igen" .. Hon sa inte så men det kändes så.. Och jag hatar mer än allt att hon röker.. så lägg band på dig själv och ge dig fan på att du ska klara det!!!!! Grrr

Nej slut på detta inlägg, måste ju till jobbet! Kram.A


Kommentarer
Postat av: Stina

Haha vilket skämt alexandra! Faller du inte för grupptryck? Varför slutade du inte röka för ett år sen, när du SKULLE sluta? ;)



och ja när vinet dyker så dyker ciggen upp för dig också ;)

2010-09-01 @ 18:01:22
URL: http://stinahallak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0