Jag trivs

Jag är piggare än någonsin trots att jag la mig sent igår.. eller tidigt idag kanske man ska säga! Inte ett dugg bakis, istället pigg, glad och otroligt sprallig! Kvällen igår var både jättemysig och rolig.. Vissa sekunder trodde jag att jag skulle dö av skratt. Eller åtminstone kissa på mig! ;P




Mycket smör ska det vara


Jäger ♥ redbull


Tapas, gotti



Middagen




Nu firar vi in hösten och vintern med tomtebloss


Jag går inte runt på alla fyra och frivilligt har en strumpa i munnen och låter som en hund....



<3<3<3


Här ska det svepas minnsan


Mary J blige gick som modell för oss ..


Och en annan blev döv under en tid av kvällen "Vaaaa, vad sa duu? VAAAA?!?!"



Alex apelsin höll sig i trimm hela kvällen....


men absolut inte min och elins..


När en kille får placera tre tjejer på ett sätt där alla ska ha det skönt så ser det tydligen ut såhär ;) haha ... skrattanfall


Nu sitter elin i bil på väg till norge om allt gått som det ska! tror hon kommer få det kanon och likaså alla de andra som ska dit. Slår du rot där så kommer jag och hälsar på :)

Imorse när jag kom på mig själv vid 11 tiden stå och vika tvätt och vattna mina torra blommor då kände jag mig seriöst gammal. Jag är 19?! Ska jag göra sånt här? nu? Jo tydligen, eller jag har väl valt det lite själv men ändå. Och det som är värst är att jag trivs med det också. Har inte tänkt såhär förut, men lägger man en tanke på själva grejen så får tanken mig att få lite ångest. Om en månad kanske jag börjar gå upp 7 på helger för att fixa sånt här? haha nej vi kanske inte ska förhasta oss nu.. eller jag ska inte förhasta mig! jag behöver någon som håller kvar mig i sängen och säger : neeeej nu ska du ligga här för det är söndag!

Ja det är ju Söndag idag, och idag känns det så nödvändigt på något sätt.. Jag har längtat omedvetet efter den här söndagen tror jag. Brukar vara rätt rastlös på söndagar, men idag är jag helt lugn och tycker bara att det är otroligt skönt!! Nej dags för disken..


puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0