På en Fredag finns det känslor

Åh och åh och åh vilken bra film.. Rolig, charmig, sorlig, elak och jaa det var alla känslor man kunde tänka sig i en och samma film. Mycket fin film!



Så vad gjorde vi innan bion? Jo vi körde upp till heron och håll i er nu, vi körde FEL!! haha hur man nu lyckas med det.. Det var alex fel för det var hon som sa rakt fram i en rondell och utan att tänka så körde jag bara på.. Sen när vi insåg att vi var helt fel skulle vi åka runt och vi trodde hela tiden att vi var rätt..
-Alex:titta där borta är heron..
-Jag: hahaha nej alex det är coop forum..

ja vi två i samma bil var ingen bra kombinaton. men vi hittade tillbaka sen, vi körde runt hela skiten!
Okej nu var vi äntligen framme och vi skulle hitta parkeringsplats.. Jo men det var rätt dåligt om sådana så jag fick ta en längst in i ett hörn, alex kom inte ut så hon fick klättra ut min väg.

Väl inne köpte vi biljetter och sedan åt vi.. sen hade vi 1 timma över innan bion skulle börja. Vi gick först in till Mio för att TITTA, tjena...Alex köpte en liten mjölkkanna för 39 kr men beställde hemkörning på 890 kr ;) haha okej det var lite skämt.. Men jag förslog det iallafall i kassan och hon som stod där tyckte nog vi var rätt roliga.
-Hon: Det ingår två killar i det också...

Dem tar jag sa jag!!! Nejdå vi var inte på bästa seriösa humöret ikväll.. Men roligt var det..
Sen när vi varit inne på Willys så fick vi för oss att vi skulle åka i en sån här stor bil man stänger in sig i och så känns det som man åker berg och dalbana.. Vi tänkte att det var väl rena barnleken... men nej nej väl inne gick det ut av bara helvete och vi skratta så vi nästan kissa på oss och vi höll i oss för kung och foster land.
Och när vi kom ut så stod en nervös mamma där med sin 8 årige son och frågade hur det var där inne för hon ville helst inte släppa in sin son dit in.. Men vi svarade bara att det var värre än vi trodde men det var kul och lite läskigt. Då säger lilla killen:
- Men mamma du ser väl att de är fegisar..

hahaha ja herregud .. är vi fegisar alex!?

Sen fick vi lite lugn och ro under filmen och nu är jag hemma och vi båda är välbehållna och har fått oss en riktigt rolig fredagskväll.. Förstår inte hur vi alltid lyckas vi två♥

Jag har ont i mitt knä och det är svullet :( Ska nog gå och sova, känner att jag förmedlat väldigt mycket energi idag så jag är helt slut. Men gud vad rolig dag! Sov så gott sötnosar!

puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0