Solbränd hud, ja tack

Dagen har varit kanon och jag börjar bli frisk. Skyndade mig hem till Awesome och han låg och sov så gott när jag kom hem. Men nu är han helt tokig.. Racear som en vild tiger och vill inte mysa alls. Men vilket charmtroll han är ändå. Han har fått massa leksaker av mig idag och det är han överlycklig för. Har legat på golvet med honom sen jag kom hem och nu har jag en del rivsår..

Jag funderar på vad jag ska göra till middag, har faktiskt ingen aning. Idol är iallafall idag och jag har faktiskt längtat efter det sen i fredags. Så spännande nu när de plockar bort nästan alla som gått vidare.

Jag hoppas verkligen på en utlandsresa i vinter, skulle vara så himla skönt! Jag behöver sol om jag inte ska ruttna bort i detta tråkiga och kalla väder. Jag hatar verkligen den svenska hösten! Myset och ljusen är det enda positiva. Jag vill vara brun och inte känna mig såhär blek och eländig. Och sola solarium kan jag ju bara drömma om för det hinner jag aldrig nu på dagarna när jag jobbar. Kommer sluta 16.30 varenda dag hela veckan.

Imorgon kommer madde hit och det ska bli mysigt! Nej om man kanska ska se efter i frysen och laga lite mat.

puss


Tänk om man hade denhär färgen nu!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0