Med andan i halsen är jag lycklig

Gud jag får nog ta på mig träningskläder nästa gång jag ska ut och promenara fort. Var ute och gick en timma och kom precis i tid tills jag skulle sitta barnvakt och då var jag helt dyngsur. Fräscht!

Nu är jag hemma igen och nu sitter jag och kollar på idol.. Fick liksom tårar i ögonen när Frida sjöng.. Missade om hon alltid var rullstolsbunden eller om hon bara gjort illa benet, men tycker ändå det är så sjukt bra gjort att rulla in där och verkligen sträcka på sig. Så himla fin röst!

Ska ta en dusch när idol är slut och sen ska jag ladda för Kungarna i Tylösand. Tror det programmet kommer vara helt spårat. Lite kul också eftersom det är filmat från Halmstad och det är där jag vill bo. Borde egentligen gå och sova snart men måste verkligen se det där.

Saknar min mamma otroligt.. Är så stolt över henne hur hon har orken att resa omkring uppe i Norrland i 3 veckor och sova ensam varje natt. Åh vill bara att hon ska komma hem nu :) Mamsen fyller 50 bast denhär månaden också, det är inte klokt. Tur för henne att hon är snygg och att det absolut inte syns♥ Hon är iallafall bäst min mamma!!




Nej dags att hänga tvätt och starta en ny maskin.

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0