Äntligen hemma efter en lång dag

Bla bla Stina vet inte vad hon pratar om när hon säger att jag kommer börja röka igen!!! Eller hon kan ha en poäng men det behöver inte alltid vara så :) Jag har karaktääääär!!! Nej men klart det är svårt att hålla sig undan ciggen och förmodligen kommer jag inte klara det ibörjan när jag dricker, men en dag ska jag klara det! Och jag har faktiskt fortfarande inte rökt så än så länge kan jag få tycka att jag är duktig. så det såååå!!!

Så vad har jag gjort ikväll? Jo jag har varit med mina gosungar arthur och hugo och vad har vi gjort? Vi har ätit kolakakor, brottats i soffan, kollat på en film, druckigt mjölk (inte jag, usch)..Sen har vi borstat tänder, läst saga och sjungit. Alltid lika mysigt!

Så vad gör jag nu, jo jag sitter osminkad i en grå mjukisdess och lyssnar på bra musik. Åh vad jag älskar det! Ingen ser mig och det är så himla skönt. Jag köpte en burk pepsi förut och det händer inte ofta. Tror jag ska unna mig den nu faktiskt :) Ska diska unden och gör lite rent här tror jag sen blir det nog sängen om en timma. Måste ha energi till skruttarna imorgon.

Dröm söta drömmar! αγάπη



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0